Category: News! | 2013-05-30 | 21:33:35

Justin pappa igen?

En 25-årig kvinna hävdar att the Biebs låg med henne och gjorde henne gravis den 4 februari 2010 – Justin var bara 15 år gammal då.

Just när vi trodde att Justin Biebers föräldra-drama låg bakom honom, hävdar nu en annan kvinna att Bieber är pappa till hennes 2 år gamla dotter. Kvinnan hävdar att hon har blivit gravid efter en rolig kväll med Justin i Miami Beach den 4 februari 2010.

 

’’Hon födde en flicka senare det året, och Justin visste ingenting om det. Hon ville bara skydda sitt barn. Hon ville hålla sig själv och hennes familj borta från strålkastarna’’ säger en källa till Star magazine.

 

Kvinnan i fråga, en oidentifierad europé påstås ha träffat Justin på en South Beach TGI Friday’s, där han var efter hans Miami Beach konsert. Efter att Justin bjöd in henne till sitt Gansevoort South hotel senare under kvällen, blev hon gravid. Kvinnan återvände till Europa några veckor senare och var ’’100 procent säker på att Justin var pappan’’ till hennes ofödda barn, säger källan.

 

Kvinnan som var 25 år gammal då, födde en flicka sent i oktober 2010.
’’Enligt min uppfattning är hon väldigt lik Justin när han var i den åldern’’ lägger källan till.

 

Medan Star skyddar kvinnans identitet ‘’började hon endast nyligen överväga att larma Justin om existensen av hennes dotter – men hon kommer inte fråga om en enda krona från honom, och hon har ingen önskan att bli en del av kändis-livsstilen. Hon kommer lämna det upp till Justin att välja, vid någon tidpunkt i framtiden som han väljer, om han någonsin vill bli involverad med barnet.

Postat av: Tussan

Dethär tror jag inte på. Föra gången stämde det ju inte. Undrar om han själv är medveten om detta. En del saker är bara konstiga.

2013-05-31 @ 09:40:49
Postat av: Emma

jag tror inte att Justin för det första skulle bjuda med ngn in på hans hotellrum och för det andra tror jag inte han skulle ha sex med en tjej han nyss träffat och för det tredje tror jag att Justin aldrig skulle ha sex utan skydd även fast tjejen säger att hon äter typ p-piller eller ngt, så jag tror inte det är sant

2013-05-31 @ 18:42:32

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: