Category: News! | 2013-05-18 | 17:29:28

Justin och Selena festar ihop

 

Justin och Selena festade som två små turturduvor den 14 maj på L.A's hotspot Supperclub, och det gjorde oss glada för deras skull! 
 
Justin Bieber och Selena Gomez är på igen, och de är starka! Trots Selena sa att hon var ''tillgänglig'' , visar det sig att hon har blivit uppdragen av the Biebs.
 
Det heta paret var sågs festa tillsammans på L.A's Supperclub för DJ Tay James födelsedag och de dök upp i hållande händer! E! news raporterade att de dök upp med vakter runt 11:30 p.m. genom bakdörren - flott! Kom ihåg att dessa ungdomar inte är 21 år än, men det finns inga rapporter om att de drack eller gjorde något olagligt.
 
Ett ögonvittne berättar E! News att de höll handen och dansade till hennes låt ''Come & Get It''. De lämnade klubben runt 12:15 a.m. efter att ha pratade med klubbens ägare - kanske om att de var där som mindreåriga?
 
Inne på klubben Supperclub!
 
 
 
 
Postat av: Anonym

Har selena instagram? Isf, vad heter hon?

Svar: Har faktiskt ingen aning, har för mig att hon inte har det. Men jag hittade ett konto nyligen som såg ut att vara hennes egna, men ändå inte. Så jag (Lina) är väldigt osäker. kan tyvärr inte svara på den frågan.. :(
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-18 @ 18:33:49
Postat av: Jill

Hon heter realselenamariegomez på instagram...

2013-05-19 @ 00:30:59

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: