Category: News! | 2013-05-27 | 22:39:00

Justin och Selena är officiellt tillbaka

Nu går inte katten kring het gröt längre! En källa nära Selena och Justin berättar för HollywoodLife.com att paret är officiellt tillsammans igen och de behandlar sitt förhållande mycket mer omsorgsfullt.

 

Ledsen Taylor Swift, din bästis Selena Gomez är officiellt tillbaka med Justin Bieber! Vad som startade som en återförening blommade ut till ett fullt utvecklat förhållande. Men trots att de är tillsammans igen, berättar en källa för HollywoodLife.com att Selena och Justin kommer fortsätta ta saker sakta för att vara säkra på att de vill vara med varandra.

 

’’Justin och Selena dejtar men de tar saker långsamt’’ säger källan. Kommer tillbaka till varandra nu, paret har år av erfarenget och de behandlar förhållandet mer moget den här gången. De vet vad insatserna är nu.

 

‘’Selena håller sitt hjärta från att krossas, så hon ser definitivt på det här som en prövningsperiod i deras relation’’ säger källan. ’’Hon tar verkligen steg tillbaka’’.

 Källan avslöjar att Selena försöker lära från sina gamla misstag – hon gick vidare från hennes senaste splitt från Justin, men hon ignorerar inte lärdomar det har lärt henne. ’’När de först började dejta var det fantastiskt, men de var för unga och det var för mycket’’ säger källan. ’’De visst inte ens vad kärlek var och hon fick allt att blandas ihop’’.

Men inte den här gången. Vi kunde inte vara gladare över att Selena och Justin är återförenade till fullo, och vi är också stolta över att de verkar fördjupa sig i relationen praktiskt och noggrant. Den sortens försiktighet – genom att göra sig säker på att det är det rätta – betalar sig i längden.

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: