Category: News! | 2013-05-22 | 11:19:34

Justin Bieber: Prata om mina fester och jag stämmer dig för $5 miljoner

Här är de goda nyheterna... Justin Bieber vill bjuda dig på en av hans hemmafester. De dåliga nyheterna... om du pratar om det, kommer han stämma dig för $5 miljoner.
 
TMZ har erhållit en kopia av ett dokument som ALLA måste skriva på innan de går in i Casa De Biebs i Calabasas, CA. Dokumentet - en ansvarsfriskrivning och frigivning - varnar att om den som snackar om något om händer inuti herrgården kommer bli spikad, och det inkluderar den ''psykiska hälsan eller den filosofiska, spirtuella eller andra syner eller egenskaper'' av Bieber eller gästerna.
 

0521-justin-bieber-nda

Dokumentet gör det klart... någon som kränker termerna av undantaget kommer automatiskt bli stämd för $5 miljoner i skadestånd. 
 
Men vänta... det finns mer. Om du vågar tweeta om festen - $5 milj. Om du bloggar - $5 milj. Om du instagrammar - $5 milj.

Och Gud vet vad som pågår på insidan, men från varnigar kanske det är aktiviteter som är ''potentiellt farliga och du borde inte delta om du inte är medicinskt kunnig och ordentligt tränad''.

Och det finns mer... Risken inkluderar ''mindre skadar till katastrofala skador, inkluderat döden.''

Sanning ska fram... andra stora kändisar får också folk att skriva på dessa undantag, men det är tämligen lustigt.


Postat av: Tussan

Men TMZ har ni rätt att sitta och ge ut detta? Är dethär sant föresten . Det är väl inte konstigt om han inte vill att folk ska skriva om hans fester. TMZ sitter ju och kastar sten i glasshus dom tar bilder på hans hus när han är bort och publicerar.

2013-05-22 @ 21:15:22

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: