Category: News! | 2013-05-08 | 14:31:51

Justin Bieber $ 10M Copyright Rättegång

Justin Bieber och Usher är att bli stämd för $ 10 miljoner vid ett par låtskrivare som hävdar att Biebers låt "Somebody to Love" stals från dem, enligt ett klagomål som erhållits genom TheWrap. I en stämning i US District Court i östra Virginia på torsdagen, Devin Copeland och låtskrivare Mareio Overton säger att de skrev "Somebody to Love" 2008, samma år som De Rico släppte låten på hans album "My Story II."

De mötte senare upp med en promotor som hakade upp dem med musik talang scouting företaget Sangreel Media, som sade att de utsatts Usher till Copeland album. De talade senare till Ushers mamma / ibland manager, Jonetta Patton, som sade att Usher hade lyssnat på albumet och uttryckt intresse av att väcka Copeland på turné med honom.

Usher arbetat upp en demoversion av låten och postat den på YouTube, säger kostymen, och medan han slutligen beslutat att inte spela det, gjorde Bieber, inklusive den på hans album "My World 2.0". Låtarna har samma taktart och chorus krok, båda använder liknande ackord på liknande ställen i låtarna.

+ Heta pix av Bieby i Turkiet!

Postat av: Tussan

Är dethär sant.

2013-05-11 @ 22:06:18

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: