Category: News! | 2013-05-22 | 11:00:15

Jon Bon Jovi om Justin Bieber ''Han är ett A-Hole

Ledsen Beliebers, men eran viktigaste man Justin Bieber är inte den populäraste killen just nu. Till och med Jon Bon Jovi tar några ''pot shots'' mot den unga hjärtekrossaren.

''Livin' on a Prayer'' rockaren, som är på turné i Europa, fick en fråga av London Evening Standard ( via Hollywood Life) om Justin Biebers kroniska senfärdighet på sina konserter. Bon Jovi höll inte tillbaka alls! Han sa:

''Varje generation har killar som gör det, inte för att det är nytt. Dom utgör en risk att ge brist på respekt till deras publik som har jobbat hårt för att betala deras biljett, för att ge dig tillåtelse att ta två eller tre timmar av deras liv - eller i den här killens fall, 80 minuter av deras liv''


För popstjärnor och rockstjärnor som dessa, är en biljett som är värd $50 eller $60 en oviktig summa pengar, men för en 15 eller 16-årig unge är det timmar av hårt arbete - bara för att se deras idol livs levande!

Men Bon Jovi var bestämd med att inte låta Justin Bieber vara enkelt, och fortsatte:

''Gör det en gång, och du är förlåten. Gör det tillräckligt många gånger och skäms på dig. De kommer inte ta tillbaka dig. Sedan blir det bara en kliche. Det är verkligen inte coolt - du är ett r-hål. Gå och jobba för f*n!''


Trots detta kan vi förstå var Bon Jovi kommer från (han har uppenbarligen sett allt inom musikbranschen) har  många gånger en artist tagit scenen och lite senare av olika situationer är dom är totalt utom kontroll. Saker blir speciellt knepiga när de reser mellan olika länder (som när Justin var på sin internationella del av Believe Tour) med många av rörliga delar att kordinera för att få en show på vägen. Om de kan bli förhindrade dock, och överta scenen i tid ger alltid ett bra intryck.

 

Postat av: Tussan

Gillar inte häller att han kommer försent och han får lära sig att inte göra det. Men samtidigt man vet ju inte andledning. Man glömmer ju att Bieber ofta gör sitt bästa trots att han är sjuk sen vi pratar om en 19 åring som har jättemkt pres på sig från alla höll. Samtidgt det är väl från holliwodlife dom överdriver gärna.

2013-05-22 @ 21:05:38

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: