Category: News! | 2013-05-29 | 09:57:16

Eric Dickerson säger till Justin att ''slow his ass down''

 
''Jag ha sett Justin köra runt i Calabasas tidigare i Ferrarin.Det är bara inte säkert. Jag brukade köra fort, men det var på motorvägen, och inte ens det var säkert. Jag klandar inte Keyshawn, han har sina barn... Jag klandrar honom inte för att försöka få Justins uppmärksamhet. Jag skulle gjort detsamma... När du är pappa får det hela en ny mening. Plus, vi har en fotbolls-mentalitet''.
 

Timmar efte att TMZ raporterade att Keyshawn Johnson och Justin Bieber hade ett möte angåede hans körning (vilket vi inte vet säkert om det faktiskt var Justin som körde. TMZ hävdar att det var Justin) runt området i Calabasas, kom NFL Hall of Fame Eric Dickerson från ingenstans och vägde upp situationen.
 
 
Postat av: Tussan

vad knepigt det blev. kan inte bara den som körde bilen trädda fram . och vem är Keyshawn? men det verkar inte vara Bieber denhär gången för endel andra gånger har ju hans kompisar lånat hans bil. Men han får nog lungna sig i trafiken.

Svar: Keyshawn är en kille som bor i Calabasas som påstås ha följt efter bilen som körde hem till Justins hus för att prata med föraren om dess körning. Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-29 @ 10:52:43
Postat av: Tussan

oj oj vilken soppa det blev

2013-05-29 @ 13:27:23
Postat av: TIPTOP

Sa inte nån att det var taylor the creator som gjorde det men ingen av poliserna eller vilka det var lyssnade inte :S

Svar: Man hör olika saker hela tiden. Vissa källor säger att polisen försöker prata med Justin om händelsen, vissa säger att polisen inte lyssnar på vad Tyler säger, och vissa säger att det var Justin som körde bilen och ''rymmer'' från händelsen. Man vet aldrig vad som är sant eller inte. Kram!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-29 @ 20:40:54
Postat av: Tussan

nu vara ju verkeligen teyler i justin hus och kan mkt väl lånat bilen för sånt har ju hänt innan. Fälls Bieber lär han sig att inte köra för fort . sen som det står någonstans kan det mkt väl vara så att han gick in i huset när polisen kom för att han inte vill prata han kanske rädd att fotografer är där och för att det skulle bli massa rykten sen om det faktiskt inte vara han som körde ville han väl inte bli inblandad men det kanske är bättre att han pratar med polisen . vi får se vad som händer men samtidigt många händlser blir jättestora när kommer till kändisar. Han bil är inbland i mkt och folk känner igen den vilket nog ställer till det ovasett om han sitter i bilen eller inte.

2013-05-30 @ 14:56:40
Postat av: Tussan

kom på en sak. jo den nya tatueringen borde synas om bilden är nytagen.

2013-05-30 @ 15:04:54

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: