Category: Intervjuer | 2013-05-24 | 22:32:47

Chris Brown: Jag vill samarbeta med Justin Bieber

Det ser ut som att Chris och Justin tar deras bromance till inspelningsstudion. En källa berättar för HollywoodLife.com att Chris skulle älska det!

 

Justin Bieber har bra stöd bakom sig. Efter att ha blivit buad på Billboard Awards, har Justin hållit huvudet högt med hjälp av en god vän, Chris Brown. Och nu ser det ut som att deras vänskap kan vända till att bli ett arbetsförhållande också!

 

Justin delade en bild på sig själv och Chris när det umgicks den 21 maj. Tidigare samma dag, tweetade Justin ’’focused#musicjournals’’, men det verkar som att han tog en paus för att hänga med ’’Fine China’’ sångaren. Hur som helst, dom kan ha jobbat på musik tillsammans.

 

En källa nära Chris berättade för HollywoodLife.com att de två kan samarbeta någon gång snart!

 

’’Chris älskar Biebs, det är hans lilla homie. Du vet, Chris har en massa tankar och det finns många människor han skulle vilja arbeta med och ja, Biebs är en utav dom.

 

I januari 2013, berättade Justin för Billboard Magazine att han var ett stort fan av Chris och ville att han skulle vinna en Grammy. ’’Jag är ett fan’’ berättade han för tidningen. ’’Hans musik är riktigt bra. Det är det dem borde fokusera på: hans musik’’.

 

Sedan var de två upptäckta tillsammans vid samma tid förra året, när dom hade en liten kompisdate efter Billboard Awards 2012!

 

Det är ingen överraskning att de två kan relatera till varandra. Deras personliga relationer är i nyheterna varje dag, och de båda har varit tvungna att övervinna tidigare misstag.

 

Det viktigaste, de båda är fokuserade på att skapa musik, älska sina fans, och att hjälpa välgörenhetsorganisationer.

 

Chris lanserade sin Symphonic Love Foundation, som skapar konstprogram för barn och uppmuntrar allt omkring godhet och respekt. Under tiden jobbar Justin också med olika välgörenhetsorganisationer, inkluderat Pencils For Promises, som uppmuntrar en utbildning för alla barn.

 
Postat av: emelie

hej jag har kommit på ett sätt vi alla kan få justin att lee på,PSY ligger du (som alla vet) på första plats på youtube med flest visningar.''Baby'' dagen som redan har varit där alla skulle komma på videon gick bra men inte tillräckligt bra för att ta oss för bi PSY så vi gör ett nytt försök alla ska kolla på baby imon,väldigt tacksam om du vill fortsätta sprida detta :)

2013-05-25 @ 12:29:41
Postat av: Tussan

Jag tror faktiskt brown har ändrat på sig det han har gjort är oförlåtligt men kille har ju verkligen arbetat för visa hur han har förändrats.

Svar: ja, det tror jag(Lina) med att han har gjort. Han verkar vara en otroligt fin kille i intervjuer och allting. Jag tror verkligen han har ändrats. PLus att Rihanna har ju typ gått tillbaka till honom, om hon har gjort det, så måste de ju varit något stort han har ändrat!!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-05-26 @ 15:45:25
Postat av: Tussan

Han har faktsikt tagit hand om Bieber som en bror och försökt hindar honom från att begå samma misstag som han gjorde.

2013-05-28 @ 16:34:40

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: