Category: News! | 2013-03-10 | 20:53:27

Will Smith gav råd till Justin under hans besök i London

Justin Bieber har varit målet för många rubriker förra veckan, medan han uppträtt några shower av hans turnée "Believe Tour" i Storbritannien. Och under dessa svåra och oroliga tider, så undrar man vad det är för människor som är runt honom och guidar och hjälper honom att övervinna alla dessa dåliga tider. På kvällen i lördags (9 mars), skrev Justin på sin Twitter, för att tacka hans stora vän, Will Smith för stödet han har fått från honom, " Kärlek till stora mannen Will Smith för det underbara/jättebra pratet igår. Vi vet sanningen och måste fortfarande fortsätta högt.  Älskar dig mannen! tack!" ,skrev Justin.
Kolla in det följande med en artikel som publicerades av webbplatsen iDigitalTimes, där kommenterade fadersfigur Will Smith vad han var för Justin Bieber under passagen från hans turné i Storbritannien:
"Pop star Justin Bieber var i London, Storbritannien, förra veckan för en serie av konserter från sin turné, "Believe". Hans besök i den engelska huvudstaden präglades av kontroverser och några publikations problem.
 
Under dessa oroliga tider, en ung stjärna under så mycket tryck söker någon för att få råd från och vägledning, och denna gång fick Justin det från skådespelaren Will Smith. Skådespelaren i "men in black" var i London tillsammans med sin 14-årige son Jaden Smith. Webbplatsen News rapporterade att Smith var en mentor och en "fadersfigur" till Bieber under hans turné. En källa rapporterade att skådespelaren som är  44 år, har haft händerna runt Justin, och gett råd till honom.
 
Medan Biebers mamma, Pattie Mallete, förberedde att flyga direkt till London för att vara med sin son, så hjälpte Smith henne under den svåra fasen.
 
Besöket Justin gjorde i England  har varit fullt av kontroverser. Han anlände två timmar sent till sin första konsert på 02 Arena i måndags och torsdags, Justin var på sjukhus, klagade över bröstsmärtor. Han hade också en kort kamp med en fotograf en dag efter, men hans livvakt höll Justin ifrån.
 
Angie Simpson, mor till sångaren Cody Simpson, var en annan person som stöttade Justin under turnén, och hon sa något om Smith: "Han har hjälpt Justin, gett råd och försett sig med vägledning."


Postat av: Tussan.

Ja det har inte varit hans bästa vecka precis stackaren. bra att hör att han folk som bry sig om honom. Jag tror Bieber kämpar och kämpar så mk han orkar han kämpar nog mkt med sig själv. men jag tror han fixar det.

2013-03-10 @ 22:26:03
Postat av: Tussan

Bröstsämrtor och kollaps är inte bra. han behöver vill framför allt få mkt postiv uppmuntran vist han har gjort många duma saker i London men ibland behöver man någon som bara håller om en. Justin är kanske en sån person som håller ilskan inne tills den riner över och det gjorde det vid fotgraf händelsen men fotgrafen var ju oförskämd ibland måste man få bli arg även om man är känd.

Svar: Absolut! Jag tycker Justin har ett bra tålamod! han är faktiskt bara 19 år, han har fortfarande mycket att lära. Fotograferna borde respektera att han vill ha egen tid ibland, och denna karriär har bara börjat. Så om de bli värre en detta så kommer han att få de jobbigt! Vi beliebers stöttar Justin upp till 100%, nog för att de även är Beliebers som är helt galna ibland, men jag tror att Justin uppskattar de mer än när fotografer hänger framför hans ansikte hela tiden. Han skulle ju inte precis skrika sånt åt nått fans, för vi älskar och respekterar han. Det verkade inte alls fotografen göra. Väldigt dumma grejer han sa till Justin, förstår verkligen att hann blev less. kram<3 :) - Lisa
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-10 @ 23:11:37
Postat av: Sandra

Hej! Jag säljer 1 ståplats biljett till Justin Biebers konsert den 22/4, jag undrar om ni kunde lägga upp detta på bloggen, om någon är intresserad så kan de kontakta mig på min mejl [email protected]
Jag säljer biljetten för 1300.

Svar: Hej!Ja självklart kan vi hjälpa dig. Vi lägger upp ett inlägg direkt!;)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-11 @ 17:31:46
Postat av: Tussan

Hej. Jag undrar hur man gör för att ta bort ett inlägg såg att min emal stod så folk kunde se det vill inte det, det vara jag som nog vara lite trött när jade skrivit

Svar: Oj, får se om man förklarar bra haha :)Men först så går du in på arkiv, sen tror jag att alla inlägg står där och då kryssar du i rutan bredvid varje "rubrik" och sen rullar du ner och trycker på ta bort. Jag tror det var så.. Hoppas det var en bra förklaring ;)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-11 @ 22:04:04

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: