Category: News! | 2013-03-10 | 20:39:09

Varför har Justin haft på sig en gasmask ?

Under dem här veckorna som precis varit så har Justin Bieber befunnit sig iLondon en lång tid, och trots rykten, paparazzisarna och dem kritiska frågorna som har ställts om honom, så har han slutligen kom till ett slut, även om det fortfarande görs rubriker i kvällstidningarna och platser runt om i världen.

Den här gången, så har den amerikanska tidningen US Weekly publicerat en uteslutande berättelse , som motiverar några av händelserna som hänt under dem här veckorna för Justin, efter att ha inhämtat information från en hemlig källa från Justin. Kolla in artikel som publicerades på webbplatsen nedan:

En källa nära Justin har en förklaring till åtminstone en av dem bisarra beteendena från Bieber."Gasmasken som Justin har använt när han gått runt i London är ett skämt bland hans vänner, men folk börjar ta detta på allvar," berättade källan till Us Weekly. "Justins vän, Julian Keyz [ en ung kompositör och producent kallas även Julkeys], använder också masken för att låtsas att han är Justin och lura människor, eftersom de är ungefär lika långa. "

"Alla vänner turas, använder den som ett skämt att överlista fotograferna," källan fortsatte: "det är inte något allvarligt, de bara har roligt i London med detta."

Justin som är19 år sågs bära en konstig mask för ett par veckor sedan, under tiden han shoppade i city of London. Han var likadant klädd andra gången på onsdagen, den 6 mars, utan för den berömda restaurangen Mr Chow ' s.


 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: