Category: News! | 2013-03-31 | 14:13:59

Problem att resa med Justins apa i Tyskland, därför Justin åkte buss till ÖsterrikeVissa saker går inte mycket väl på turen för Justin Bieber runt i Europa, enligt tidningen/hemsidan The Sun, så när Justin reste till Tyskland den 28 mars, efter en snabb passage genom Los Angeles, så fick Justin en maskot-gåva av en vän vid namn vid, Jamal Rashid.

Apan som bar namnet OG Mally Bieber, var karantän av tulltjänstemän, när det konstaterades att Bieber inte hade dem nödvändiga dokumentationen ange på apan.Kolla in artikeln nedan:

Popstjärnan Justin Bieber är "förtvivlad" efter hans husdjur apan tillfångatogs av tulltjänstemän--eftersom sångaren krävde att OG Mally skulle följa med honom på en lång flygning till Tyskland.

Justin senaste  bisarra beteende är oroande för tulltjänstemännen att hjälpa honom då, efter han insisterade på att Mally reste i sin privata jet-inte ens behöver ha dokumentationen att visa för tulltjänstemän i München.

Enligt källor, så Justin från Los Angeles till Munich, var "häktad en tid" av tulltjänstemänrasande,som bad att få se en apans-hälsa-certifikat annars kunde Justin inte lämna platsen.

Mally är nu i karantän och Justin fick möta en process som tillhandahålls av de tyska myndigheterna och Justin fick böter på $ 10 tusen dollar.

A källa berättade till The Sun:"Justin har agerat som en kung. Han är utom kontroll och bor i en alternativ dröm för resten av oss. Han tycker inte om de potentiella riskerna med flygandet med en apa från en kontinent till en annan. Han och Mally går överallt tillsammans. Han är förtvivlad eftersom apan var karantän. Det verkar att liknande Mally som Michael Jackson var förtjust i sin chimps ".

Man tror att Mally är en Capuchin apa till Justins musik producent Jamal Rashid, som en present till Justin på från hans födelsedag när han fyllde 19 år.

Bieber hade flugit från Lodz, Polen, tillbaka till Los Angeles i måndags, och sedan plockade upp en MallyCessna Citation X som han hyrde för £ 13 000 till Franz Josef Strauss flygplats i München på torsdagen, innan hans show i staden, på Olympiahalle.

En
 tullen talesman sade: "ett djur kräver ett hälsointyg och andra tillstånd. Du kan inte bara landa med ett vilt djur och föra den till landet om flygningen inte kommer från ett annat europeiskt land och du inte har nödvändig dokumentation. "

Efter showen i München, Bieber reste med buss till Österrike. Han förnekade rykten att han ha en uppdelning.

Biebers företrädare avböjde att kommentera saken.

 

Postat av: Tussan

Åh stackararen jag förstår honom har själv hund. Karantär är väldigt viktigt. Det ser inte bara ut för Bieber inte alls.

2013-03-31 @ 16:43:31

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: