Category: News! | 2013-03-29 | 12:39:38

Pattie Mallette ifrågasätts om varför Justins van var utanför Selena Gomez hus

Vi lade upp bilder igår på att, Justin i onsdag den 27 mars i Los Angeles, hade sin van utanför ex-flickvän, Selena Gomezs hus. Trots att det endast publicerades bilder av Justins van och hans livvakt hemma hos Selena, så bekräftar E!Online att ett vittne såg Justin.

I en intervju som hålldes i torsdags den 28 mars, som HuffPost Live torsdag hade med Justins mamma, Pattie Mallette, så blev hon tillfrågad om vad hon tyckte om förhållandet och Justins möjligheta besök hos hans ex-flickväns hus, även om hon inte förnekade informationen, så valde Pattie att inte gå in i detalj.

"Jag tror att min son på 19 år förmodligen inte tycker att jag ska prata om hans kärleks liv," svarade hon intervjuaren Marc Lamont Hill, som försökte övertyga Pattie att säga att "mödrar generar sina barn", och frågade vad hon tyckte om detta uttalande. Utan dröjsmål svarade Mallette då att hon inte höll med om detta.


 

Postat av: Tussan

Jag tyckte det var bra att hon inte sa så mkt. som det är nu så är justin oroligt vaktad av pressen minsta grej noteras och skrivis med.

Svar: ja vi instämmer dig! vi tycker också det var bra att hon inte sa något, för det ska inte dem ha med och göra. ja precis, hälften är inte sant säkert som pressen skriver ner, om det är nåt som är sant så har dem utvecklat det till sina åsikter om vad dem tycker om Justin och ändrar lite vart dem tycker... tror vi. :( det är otroligt tråkigt!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-29 @ 13:35:48

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: