Category: News! | 2013-03-31 | 15:44:00

Lil Twist och två andra brukar ordna fester i Justins hus!

0329_bieber_twist_kev_house_article 

Justin Bieber må vara en usel granne, men han är en fantastisk vän... särskilt om du inte har en ställe att krascha på och vill fixa dussintals fester med heta brudar.

Vi har lärt oss att Justin har tillåtit 3 av sina nära vänner att bo i hans hus i Calabasas på heltid - Lil Twist, Kevin Pederson (aka Kung Kevi) och en tredje som vill vara anonym.

Trion bor där utan att behöva betala, och de får en säkerhetsvakt, även när Justin är borta. De har också tillstånd att åka runt i Justins bilar.

Vi har lärt oss att Kung Kevi är party djuret, som har bott i huset i en månad och har haft 30 fester av varierande storlek. Gästlistan är alltid skev, med fler tjejer än killar.

Och vi är tillsagda, de fruktade sizzurp har dykt upp ganska regelbundet vid fester, även om de har dragit sig tillbaka eftersom hela Lil Wayne saken.

Postat av: Tussan

Ingen har ju berkräftat att dethär med grannen. Hur kommer det sig att just TMZ vet så himmla mkt det kan man ju oxå undra. Jag tycker verkligen synd om Twist för vaje gång något händer så är det hans fel och alla blir arga på honom oxå.

2013-03-31 @ 23:58:25
Postat av: Tussan

Ni brukara vara helt fantastiska på att svara.Jag undrar om det här stämmer att Bieber vara på en klubb i london som hete project och krävde att dom skulle betala 150.000 kr för han skulle dyka upp . låter väldigt märkligt tycker jag skulle ni vilja kolla upp det.

Svar: ååhh tack vad snäll du är!vi kämpar verkligen för att besvara allas frågor osv .
jag vi tycker också det låter väldigt märkligt. vi har inte sett något hittills. men om vi ser något så skriver vi det. Men jag(lina) tycker det låter jätte märkligt och jag tror att Justin aldrig skulle be om något sånt. För han är en sån fin människa. så jag tror inte det. han har redan tillräckligt med pengar så varför skulle dem betala det till honom.. nej jag tror inte på det. men vi får se om vi ser något i framtiden som kommer fram eller om vi hittar nåt bevis. men aa jag tror inte på det! :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-04-01 @ 22:41:48

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: