Category: News! | 2013-03-08 | 10:30:12

Justin fick andningsproblem igår under sin konsert på O2 Arena i London

Igår kväll (Torsdag 7 mars), gjorde Justin sin tredje show med Believe Tour för mer än 23 000 människor på O2 Arena i London.Allt gick bra, men innan han sjöng låten"Beauty And A beat"så gjorde Justin ett skämt, han säger att "han saknade syre "men i det själva verket så hade Justin andningsproblem under hela konserten och föll på scenen, på grund av stark yrsel som han kände. Kolla in Fotot:



När låten var i sin rapversion med Nicki Minaj, så kunde Justin inte hålla längre och ramlade dåligt på scenen, lämnar scenen med hjälp av en av hans dansare.
 
För att lugna de fans som var där, så gick Scooter Braun och Jaden Smith till scenen med några förklaringar om Justins hälsa, och rapporterade att han även med komplikationer, skulle sluta att inte svika sina fans. Kolla in videon nedan:


översättning:
""Justin hade några komplikationer med sin andning. Under hela showen så klagade han, och nu är han backstage behandlas av vissa läkare, och de sa att de skulle vilja gå och prata med någon annan läkare och se vad som verkligen händer med hans lungor, men han berättade för mig att det är bra, och om det är okej för er, inom fem minuter kommer han tillbaka för att avsluta showen. Okej?... Okej?
 
So... han kommer förmodligen inte komma tillbaka och hoppa som vanligt. Jag ber er att ni har tålamod med oss. Vi vill inte vara respektlöst, vi vill inte att du kommer hem sent. Vi vill avsluta showen för att inte svika dem som älskar honom... Fortsätter här med oss och han kommer tillbaka snart. Vi kommer att göra vårt arbete för att avsluta showen på bästa sätt vi kan, så tack... Jaden berätta något, jag inte har lämnat dig säga ett ord.."

Självklart, människor som var på platsen förstod orsakerna till Justin och hans team, och stannade där till slutet av konserten, som fortsatte tio minuter efter förklaringarna av Scooter.
 
Trots att Justin erbjudit sig att avsluta showen för sina fans, så enligt en kolumnist för E! Nyheter, Marc Malkin, att strax efter att ha lämnat O2 Arena, så var dem direkt på väg till sjukhuset. Kolla in tweet:

Enligt E! News, källor från Justins team , sa dem :"han fick syre från räddningspersonalen. Han insisterade på att slutföra showen. Han är på väg till sjukhuset nu "
 
Ännu en rapporterade källa till TMZ att ambulanspersonal bad Bieber att inte gå tillbaka till scenen, men han sa, "att han hade en show att avsluta för hans fans."
 
Strax efter så twittrade JustinsManager, Scooter Braun:




Postat av: anonym

hade inte selena också en sån? :( var inte det som kunde bli smittsamt?

Svar: Oj, vi vet faktiskt inte. Om du sett/hört/läst det någonstans så kan det vara möjligt. Vi får se om det kommer fram senare :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-08 @ 11:07:16

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: