Category: News! | 2013-03-06 | 01:08:17

Justin Bieber ber om ursäkt för att han var två timmar försenade på Måndags konserten (4 Mars)



Vid 19-års åldern, har Justin Bieber en hel del livs lektioner kvar att lära sig och en av dem handlar om att vara snabb.

Även om det finns motsägande rapporter, så säger Justin att han kom på scenen bara 40 minuter sent på hans London konsert, men många som gick på konserten har intrycket att han startade två timmar efter hans avsedda starttid. Justin tog då tag i Twitter för att klara upp händelsen:



Fin han är! Han försöker så gott han kan att vara positiv. Det tycker vi här på bloggen att han lyckas klockrent med. Man blir så glad av honom. 

Enligt  MTV, så var många som gick på konserten chockade/irriterade/trötta på grund av den tiden Justin kom upp på scenen, en stor mängd av Biebers betalande kunder kunde bara njuta av en kort del av hans konsert innan dem var tvungna att ta deras sista tåg hem. Inte tala om de föräldrar som kom för att hämta sina barn runt 22:15 som trodde konserten var över, precis då Justin kom upp på scenen. Förmodligen inte deras idé om en bra måndag kväll!

Enligt SugarScape, många föräldrar fruktar att detta inte är en enstaka händelse och säljer ut sina biljetter till otroligt rabatterade priser för Justins konset ikväll (den 5 Mars) på Londons O2 Arena.

Justin bad om ursäkt, fast han placerade lite skuld på media för sin försening, han sa “min realtion med median är inte alltid lätt, men jag försöker. Jag är alltom musik och uppträdanden och jag respekterar mina fans."

Denna händelse kommer nog vara täckande som ganska grov några dagar för Justin, efter att han haft, vad han sa, “den sämsta födelsedagen nånsin."


Postat av: Tussan

Det där var inte okej att komma två timmar försent. Men om det nu faktiskt vara så att han kom 40 minuter för sent så ska dom ju skriva det. Bra att han ber om ursäkt. Han lär ju inte göra om det. Det värsta straffet
för hon tror jag är när hans fans blir arga på honom. Det står att han blivit en diva och får göra som han vill , han kan väl knappts göra som han vill folk är rätt snabba med att säga till honom. media är inte alltid så lätt mot honom. Han har ju oxå fans som säger ifrån.

Svar: Aa, vi håller med dig till hundra procent.Han ber ju liksom om ursäkt och kommer nog aldrig göra om det, för han vill ju absolut inte att hans fans ska vara arga/sura på honom. Sen så har nog skrivit ut om allt på twitter just för att median börjar gå över styr och ljuger nog ganska mycket om saker som skrivs just nu om honom.. :/
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-06 @ 09:27:49
Postat av: Tussan

Tidningarna skriver att han blivit en diva och han får göra som han vill och att ingen säger nej till honom. Divia har han inte blivit . Han får nog inte riktigt göra som han vill , jag tror att hans team är rätt bra på att säga till honom. Fast nu är han 19 och måste kunna uppföra sig men ibland är media oxå rätt duktiga på att vara på honom.

Svar: Aa, median är riktigt duktig på att vara på Justin och hitta på sina egna verisioner. Men som Scooter och Justin nyligen sade ungefär, att dem som intervjuar olika folk dem ber dem att säga negativa saker och bette sig som sura. Det är ju ett stort tecken på att allt som skrivs absolut inte är sant!!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-06 @ 09:40:40
Postat av: Anonym

Följer du inte justinbieber? På Twitter

Svar: Jo, det kan du se att vi bloggat om senast.
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-06 @ 21:22:51

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: