Category: News! | 2013-03-01 | 01:50:00

Justin är med på listan av kändisar som är snälla mot miljön med sina lyxbilar

Justin Bieber var med på webbplatsen - Virtual-strategi, där han nämndes bland kändisar som använder miljövänliga bilar, som med ekonomin på typ av bränsle, rädda miljön. Kolla in området där Bieber citerades:

Lyxbilar drivs av stjärnor blir den lägsta bränsleförbrukningen, som den Justin BieberochGeorge Clooneysom redan kör el och hybrid modeller.

En trend i kändis bilar, köra bilar med bränsle stjärnor poäng, rapporterar den finansiella webbplatsen GoBankingRates.com. I dagens lista (27), kändisar som kör bilar med bränsle effektiv Britney Spears, Justin Bieberoch även Prins Charles. Men de ändrar inte bränsleeffektivitet för komfort, många val modeller är elektriska eller hybrid lyxbilar.

Några exempel på denna trend är George Clooney Roadster Tesla värt $ 109.000 dollar, och den Fisker Karma chrome för Justin Bieber, värderas till $ 102.000. Under tiden var den genomsnittliga bil finansiering belopp endast $ 26,673 enligt ett uttalande av februari 2013 Federal Reserve, att göra dessa lyxiga bilar nästan fyra gånger dyrare än den genomsnittliga amerikanska lån för en ny bil. Men medan dessa bilar effektivare kan bära stora prislappar, kändisar kan välja dem vara mer miljövänlig (eco-friendly) och pengar-medvetna.

"Det är en överraskning att hitta en kändis som är så bekymrad med spara pengar som en lyx, särskilt när det gäller deras bilar", säger den expert bidragsgivaren GoBankingRates Stacey Bumpus

Det är ingen hemlighet att Justin Bieber drog åskådare och en hel del uppmärksamhet när han riktade sitt Fisker Karma förra året.


 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: