Category: News! | 2013-03-17 | 14:57:57

Jersey Shore Snooki stöttar att Jelena gjort slut

 
Sedan det tovg slut mellan Justin Bieber och Selena Gomez, så har flera kändisar har uttryckt sina åsikter offentligt, vissa kritiserade och andra förespråkade slutet av förhållandet. Såhär sade Snooki Polizzi, som är nuvarande i slutet av Jersey Shore-serien, som försvarade slutet av förhållandet, hon säger att två stjärnor "måste ha roligt och leva livet".

Kolla in en artikel som publiceras på webbplatsen Celebuzz:

Snooki: "det var en bra idé att  Jelena gjorde slut". säger Nicole "Snooki" Polizzi.

Efter att allmänheten känner till utbrottet av den långvariga dejtningen mellan Justin Bieber och Selena Gomez, så rappoterade Snooki och JWoww till Celebuzz  några kärleksfulla råd till Justin.

Det är en bra idé som han [Justin] och Selena har separerat, eftersom de är fortfarande unga och båda är heta", berättade Snooki till Celebuzz . "De behöver inte få äventyras i ett förhållande just nu."

"De behöver att ha roligt och leva livet, känner att de inte bör vara engagerad i en relation, eftersom de egentligen inte är redo att lösa."

Bieber, 19 år och Gomez, 20 år, började dejta i slutet av 2010 och gjorde slut efter nästan två år tillsammans.

Snooki, 25 år, tillade att Biebs är egentligen för ung för att tänka på kompromiss.

"Han vill ha kul och vara tillsammans med tjejerna, han måste göra allt detta för han är bara 19 år" sade hon."Jag tror att Justin Bieber inte behöver en kärlek, han bör bara ha kul... För tillfället. "

 

Postat av: Tussan

Det hon säger är väldigt bra. Dom vara ju jätteunga när dom blev tillsammans. Skönt att hon häller inte dömer någen eller ger sig på någon av dom.

2013-03-18 @ 14:57:09

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: