Category: News! | 2013-03-31 | 14:23:10

Fortsättning- Granne vill stämma Justin efter diskussion


Tidigare i veckan avslöjades det att en anmälan gjordes till polisen efter att enligt upggifter så ska Justin Bieber ha hotat att slå sin granne och spottade i hans ansikte under diskussionen.
En källa nära Justin förnekade att han har spottat, även om grannens fru har sagt att det hänt.
 
Nu verkar det som om Justin Bieber kan ha mer problem än han väntat, efter L.A. County Sheriff's Department sade han kommer att rekommendera att astro bearbetas.Enligt TMZ, så kan Justin ställas inför åtal efter utredare i målet har skickat ärendet som granskas av åklagaren.
 
På skvaller webbplats rapporterade den 47-årige Amerikanen, som är far till tre barn, och ett klagomål till myndigheterna.Och istället för att släppa Justin , verkar det som att polisen vill ta fallet framåt, eftersom det är en rad andra incidenter där Bieber, inklusive böter för fortkörning, vårdslös körning och slagsmålen.
 
Poliskällor berättade att den webbplats som ingen rekommendation har gjorts sedan undersökningen pågår, men att den unga stjärnan har visat en bristande respekt för lagen.Under förra veckans incident, så rappoterade grannen att Justin sa: "Du kan inte säga så!" , som leder till Justins svar på diskussion om att han använt svordomar.
 
En polisbil sågs lämna condo lyx herrgårdar, där Bieber bor, den Oaks, i Calabasas, Kalifornien. Kolla in bilder på platsen:


Även om källor kopplat till Justins säkerhetsteam sade att det inte fanns någon fysisk kontakt mellan sångaren och granne, även om ett klagomål och tydligen vill bearbeta det utan reterätt.

Postat av: Tussan

Det ser inte bara ut för honom alls. Man blir ju ledsen. Jag undrar om det här är sant men det ser inte bra ut.

Svar: ja , vi undrar också det. men vi tror inte det. För Justin har ju inte varit hemma. Det kanske uppstod en liten diskussion, för Lil Twist verkar ju vara i Justins hem nu. Så då kanske han hade en fest som gav mycket liv, sen så precis dagen efter så kommer Justin bara för att överraska och säga hej, och då får han en utskällning av grannen. Så det kanske bara var en diskussion. Skulle aldrig kunna tänka mig att justin står och spottar på sin granne? asså då är det ju klart att hans livvakter och folket om honom säger till. Och vi tror redan att Justin fått en del prat stunder från sina nära under dem senaste veckorna, så vi tror inte han gör om små saker... vi tror han lyssnar på dem! han är ju en fin människa :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-31 @ 16:26:55

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: