Category: Fans | 2013-03-06 | 19:56:00

Fans tältar utanför arenan för att säkert få sina platser till Justins show i Barcelona om 11 dagar

Justin Bieber lockar publiken runt om i heöa världen för hans shower med "Believe" Tour och i Barcelona, Spanien, så var det inte annorlunda. Även om det är elva dagar kvar tills konserten äger rum i staden den 16 mars i Palau Sant Jordi, campar redan några fans utanför stadium för att få sina platser för att se Justin.
 
Gruppen uppgår till mer än 40 tonåringar som totalt tog över platsen med sina tält och några av dem har varit där sedan den 23 februari. Bland flickorna, enligt webbplatsen "20 Minutes", har mestadels en 17-årig pojke, Jordi. Spanjoren erkände att han inte är ett fan av Bieber, och var där bara för att se till platsen för hans flickvän som inte kunde finnas i kön samtidigt. "Jag kom hit till tältet, eftersom min flickvän har lektioner på morgonen, eftermiddagen har saker att göra, och kan inte komma eftersom deras föräldrar inte vill stanna här för en vecka", förklarade han.
 
Trots den kommunala polisen har varit där,  så är det fortfarande kvar fans på plasen för att vara säkra på att få sina platser.




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: