Category: News! | 2013-03-05 | 23:52:13

Ella-Paiges cover av As Long As You Love Me och Diamonds

Sångaren och Modellen Ella-Paige Roberts-Clarke har laddat upp en fin cover mix där Justins låt “As Long As You Love Me” inkluderar.

I en hemmagjord sang studio så spelade hon in, i Kensington Studios, West London,  Ella gjorde en cover av både “As Long As You Love Me” och Rihannas “Diamonds,” med bara piano i bakrunden.  

Cover Mixen, har ett klart namn som är , “Shine Bright As Long As You Love Me,”  det visar tydligt att Ella-Paige är mycket mer än bara ett söt/fint/vackert ansikte.

Det visar också att Ella-Paige beundrade Justin och hans musik redan innan de blev nära vänner. I videons bildtext, skriver hon att covern spelades in i september 2012.

Justin Bieber & Ella-Paige: Är bara vänner

Justin och Ella-Paige har setts tillsammans under dem senaste veckorna, och många rapporter har överdrivit deras förhållande. De två har setts ute ett antal gånger i London, sen var det bara en tidsfråga innan rykten skulle började blossa upp.
Det var först förklarat att Ella-Paige var Justins nya heta tjej — flickan som äntligen fick Justin att komma över Selena Gomez.  Men vi kunde alla se på Ella-Pagies twitter att det var bara rykten.

Justin dejtar inte henne,” säger en källa nära till Justin. Källan uppgav att Ella-Paige var helt enkelt “en bra vän till Justin och hans officella DJ, DJ Tay James.” Det avslöjades senare att den som faktiskt dejtade Ella-Paige var/är DJ Tay!

Denna nya musikvideo som Ella-Paige gjort, ger rekvisita till Justins låt och hon dödare den helt och det här kan ju bara stärka deras förbindelser. Och vem vet- kanske bjuder Justin in henne till studion när han börjar spela in ett nytt album?




 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: