Category: News! | 2013-03-31 | 14:45:00

Bilder och information: Justin Bieber gillar nattklubbarna i Wien, men är förbjudna från en

 
Justin Bieber gjorde en snabb varm och passerare genom Vienna, i Österrike, och försökte också att dra nytta av vistelsen i staden och ha roligt och lära känna de bästa punkterna, som någon normal unge hans ålder.
 
Justin, besökte några av de mest kända nattklubbarna, där, sedan gick han  ett tag för att koppla av i hotellets bastu.
 
I fredags kväll, runt 19 ska Bieber ha lämnat Sacher Hotel i en mini-van för de bästa ställena i stan för att äta sushi. Redan runt 21, så sågs Justin eftersträvas en rolig tid på nattklubben John Harris, på Schillerplatz.Justin tillbringade natten i klubben och bestämde sig för att dyka in i nattlivet, där runt 01:38 lämnade platsen till en annan nattklubb, denna gång i passagen. Sångaren sällskap av eld-tillsammans med sina livvakter. Kolla in bilder av Bieber på platser och även  när han lämnat hotellet på fredagen:
Justin återstod på Club Passage runt 01:00 och sedan gick han till en annan nattklubb, Scotch Club. Enligt lokala tjänstemän, han firade till 5:0 på morgonen.
 
Enligt lokala nyhetsinslag, så lämnade Justin inte nattklubben Passage spontant, men sångaren hade förbjudits, efter att nattklubbs förvaltningen gjorde inte som Justin hade några regler på hur det skulle vara om han var inne på klubben, som några av Bieber värdepapper gav kunder som påstås försökte ta bilder av sångaren och ta tag i deras mobiltelefoner om dem försökte ta kort , "Justin är inte längre Välkommen hos oss" , sade talesmannen för Passage.
 
Det rapporterades att medan Justin var inne på klubben, var inte tillåtna att närma någon fotograf eller nyfiket fan. Sångaren undveks att fotograferas under sin roliga tid i Wien, och så såg det till att alltid gå in och ut genom bakdörren av de klubbarna som han besökte.
 
Den tyska pressen avslöjade att Bieber hade säkerhet och arbetet av paparazzi, och många har haft de kameror som bryts av vissa seuranças som anställdes för att ta hand om sångarens skydd i landet, men tydligen vissa fans hade också sina telefoner cirkulerande mitt i allt.
 
I lördags den 30 mars, så vilade Justin hela morgonen för att återhämta sig från en utekväll och har sedan dess utfört en spektakulär show och gav allt av sig själva fär spänningen på Believe Tour i Wien, en oförglömlig dag.


Postat av: Tussan

Jag förstår inte riktigt . var han inte välkommen för att dom inte had tllräckligt hög säkerhet eller. Det här har oxå blåst upp av media . Liksom det med apan.

Svar: nä inte riktigt, han var inte välkommen för att dem inte ville sätta upp JUstins regler som Justin har för att han ska vara på en klubb. Om Justin är inne på en klubb, så ska klubben har reglerna att dem inte får ta kort på Justin, om dem gör det och Justin ser det så får han ta tag i telefonen. och paparazzi får inte ta bilder där inne. Dem reglerna och säkert nån mer vill Justin ha på en klubb, han går in på. Men den här klubben ville inte sätta dem reglerna för att han skulle få vara där. så då ville han inte gå in där. Så uppfattade jag (lina) nyheten . Det här låter ju också lite skumt, asså justin är en människa som oss alla andra, ingen utomjording. och allt det här och många andra nyheter låter som om han är från en annan planet och har speciella krav. asså helt sjukt. så det här behöver ju inte vara sant de heller.. :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-04-01 @ 18:13:14
Postat av: Tussan

ja det är nog inte mkt som är sant.

2013-04-02 @ 01:02:25

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: