Category: Jelena | 2013-06-06 | 20:46:44

Selenas nya album handlar om Justin

Selena chattade med fans under hennes timlånga livestram den 3 juni och avslöjade några djupgående detaljer om henne kommande album ’’Stars Dance’’. Så hur många av låtarna på albumet var inspirerade av hennes berg-och-dalbane-förhållande med Justin?

 

Alla vet att musiker är inspirerade av förhållandeturbulens. Det verkar som att Selena Gomez mjölkade varenda droppe av inspiration från henne på-igen, av-igen förhållande med Justin Bieber. ’’Come & Get It’’ sångerskan har gett ut en låt-för-låt uppdelning från hennes nya album ’’Stars Dance’’ och vi kan inte låta bli att märka ett återkommande tema!

 

Baserat på vad Selena säger så kommer ’’Stars Dance’’ vara som att ta en åktur genom de ljusaste och mörkaste ögonblicken i ett förhållande (och vi alla vet vartifrån hon har fått den erfarenheten).

 

Låt oss börja med det bra. Om vi pratar om låten ’’Write Your Name’’ sa Selena: ’’Det finns en känsla som alla tjejer känner när de blir förälskade eller tror att du håller på att bli förälskad. Det är det låten handlar om’’. Hur sött!

 

Och uppenbarligen albumet närmare ‘’Love Will Remember’’ har att göra med Selenas förflutna romantiska erfarenheter. Men låten är inte lika rak på sak som du tror – den rör också hur kärlek verkar stanna kvar trots gräl och tvivel. ’’Det finns tillfällen när du vill ha svar, men du är glad att du upplevt dem… Men när allt kommer omkring, kärleken kommer ihåg’’ sa Selena.

 

Selena verkar också sjunga om hur hennes förhållande med Justin ibland når perfektion i låten ’’Save The Day’’: ’’Har du någonsin haft tillfällen när du aldrig vill att dem ska ta slut? Jag har haft sådana stunder. Den handlar om att spara dessa stunder och aldrig vilja att de ska försvinna’’ avslöjar sångerskan.

 

Men ’’Stars Dance’’ handlar inte endast om de bra sakerna med att vara kär. Selena erkänner att hennes album också kommer röra sorg. ’’Forget Forever’’ handlar i synnerhet om att släppa det förflutna som hon verkar hålla kvar i så ömt i ’’Save The Day’’, och det verkar förkroppsliga mest hur hon mår just nu.

 

’’Det är som min hymn’’ säger Selena om låten. ’’Den handlar om att glömma alla bekymmer, om att glömma det förflutna, bara att njuta av allt annat. Det är med säkerhet min hymn’’. ’’Forget Forever’’ kommer absolut att få Justins öron att ringa!

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: