Category: Jelena | 2013-06-19 | 22:55:28

Selena Gomez och Ed Sheeran??

En ny rapport hävdar att ’’Come & Get It’’ sångerskan kommer över Justin Bieber genom att dejta en annan musik-megastjärna – och det är ingen annan än Ed Sheeran!

 

Snacka om helt annan typ! I ett försök att gå vidare från hennes ostabila förhållande med Justin Bieber, rapporteras Selena Gomez testa vattnet med själfulla Ed Sheeran.

 

 

Selena var introducerad för ’’A Team’’ singer-songwritern på Memorial Day av hennes BFF Taylor Swift, berättar en källa för US Weekly. Källan insisterade ’’De strular med varandra!’’

 

Ed berättade för Us Weekly att han var singel på MuschMusic Video Awards den 16 juni, men vi är säkra på att han inte skulle tacka nej till en  dejt med Selena!

Efter henne på-och-av förhållande med Justin, berättar källan att Selena var i behov av en ny kille. Det fanns rapporter att Selena ville dejta en äldre kille och enligt US Weekly gillar Selena 22-åriga Ed för hans mognad jämfört med Justin.

 

''Hon blev trött på att vara tvungen att ta hand om Justin som att han var hennes barn. Det här är en trevlig flykt från dramat'' berättar källan för US Weekly.

 

 
 
Postat av: Victoria

Men nej!! Inte Ed och Selena.. Har folk ingen koll längre?? Bara nej.

2013-06-20 @ 13:41:29
URL: http://missvz.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: