Category: News! | 2013-06-24 | 15:25:36

Scooter vill att Justin ska till rehab

Scooter Braun vill att Justin Bieber ska gå på rehab för hans utom-kontroll-festande, gräsrökning och supande, rapporterar Radar Online.

 

Insider:

’’Justin umgås med fel människor. Det har kommit en incident efter den andra när det gäller honom och Braun har alltid varit stöttande, och är det fortfarande. Men Scooter vill nu att han ska gå på rehab för att få hans uppförande att upphöra. Justin behöver komma ifrån de dåliga influenser i hans liv’’.

 

Justin mamma och nära vänner berörs:

’’De alla tycker att han omger sig själv med människor som gör befängda saker. Justin behöver gå på rehab för ALLT beteende. Han behöver få kontroll över sitt liv igen, sluta röka gräs och sluta festa. Han är omgiven av dåliga influenser. Hans festande skapar problem.
Scooter är väldigt orolig over honom.
Lyssna, alla vet att Justin är en tonåring, men detta är bortom det. Han måste hamna på rätt spår och komma bort från de människor han umgås med. Det är därför Scooter vill att han ska gå på rehab.
Och han är inte den enda som är orolig. Folk som har känt Justin en lång tid ser vad som händer just nu, de ser de konstanta festande, och de tror att han är på väg mot stora problem’’.

 

 

 

Postat av: Tussan

Scooter är en bra chef. Han vill ju Justin sitt eget bästa. Men vist var det ett sånt här rykte för ett tag sen från samma källa, så jag litar inte riktigt på dethär. Sen en sak Scooter har skrivit ett tweet rumors are rumors. Jag vet inte.

2013-06-24 @ 19:21:00

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: