Category: Var är/Gör Justin? | 2013-06-05 | 10:51:01

Justin festar i Miami

En källa nära Selena Gomez & Justin Bieber avslöjar: ''De är inte tillsammmans just nu. Dem är bara vänner. Dem är alltid på och av''. Efter Miami Heat matchen festade Biebey med några snyggingar. Ett ögonvittne på South Beachs Prime 112 avslöjar:

''Justin såg ut att fira med sina vänner, ungefär fyra killar. De började i några tmmer, och ja det var massor av tjejer som flirtade med honom, eller åtminstone försökte flirta med honom. Det såg inte ut om han brydde sig om uppmärksamheten trots att han åt middag. Han verkade ganska nöjd''.

 


Bieby, som bor på South Beach på SLS Hotel, besökte Mansion för nattklubbarnas Hot Excess Mondays hip-hop party. En källa berättade för People: ''Justin anlände run 3:45 med tre SUV:s av vänner, inkluderat Young Money och Lil Twist.

Bierber var omringad av en ständigt växande grupp av tjejer, och han pretade med en okänd tjej särskilt, men spenderade också tid på att sms:a och njöt av musiken på scenen. Han stannade till lamorna sattes på vi 05:00, när Mansion stängde''

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: