Category: News! | 2013-07-10 | 12:02:01

Pattie: ''Jag hoppas att jag fortfarande är en stor röst i hans öra''

Medan hon promotar hennes nya bok för tonåringar, ‘’Nowhere But Up’’, pratade mamman Pattie Mallette om sina erfarenheter av att uppfostra Justin Bieber, och alla kontroverser som har varit kring hans beteende den senaste tiden.

 

När hon frågades om Justins senaste dåliga uppförande berättade Pattie för Today Show den 8 juli:

’’Tja, jag tror att som föräldrar oroar vi oss alla över våra barn, vare sig de åker till college, du vet, vad som helst – vilken situation de än är i. Och han har alltid varit ett så viljestarkt barn, du vet. Jag pratar om det (i boken)’’.

 

’’Jag pratar med Justin. Jag skriver till honom och ringer honom varje dag, så mycket som du kan göra för ett vuxet barn som inte lever med dig. Han vet vad jag tycker. Vi pratar. Det är saker som jag självklart inte kan dela med mig av till hela världen, men vi pratar definitivt. Jag hoppas att jag fortfarande är en stor röst i hans öra’’.

 

Pattie berättade också för Newsday den 3 juli att hon inte går över gränsen när hon pratar om Justin inför pressen.

 

’’Han vill att jag fortsätter att respektera hans gränser och min relation till honom’’.

 

’’Alla har sina egna åsikter och alla vill skapa sensation av allt. Du måste låta dem ta några av sina egna beslut. Jag, personligen, skulle älska att få vara med honom hela tiden och ha möjlighet att ge honom utegångsförbud och ta del av hans problem och göra alla de där grejerna, men någon gång förändras föräldraskaps-stilen. Jag hoppas på att jag fortfarande är en respekterad röst i hans öra’’-

 

 
 
Postat av: Tussan

Hon är ju underbar (-:

2013-07-10 @ 16:20:44

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: