Category: Övrigt | 2013-01-09 | 18:50:35

Tecken att killen på bilderna inte är Justin?

Va tror ni? Vi är inte säkra men som de ser ut på bilderna så ser de ju ut som allt e redigerat, och jag från första början har inte trott på att han skulle ha rökt på för han har Själv sagt att han inte vill hamna där. Tror faktiskt allt är fake som allt annat som gått runt ex när de ryktet gick runt att han skulle vara pappa.

Postat av: hej

jag tror inte heller att det var han men han bad ju om ursäkt på twitter till alla beliebers. bästa bloggen förresten!!

2013-01-09 @ 20:56:27
Postat av: Tussan

Jag tycker det hela är väldigt konstigt eftersom ryktet började gå innan bilderna kom ut.

2013-01-10 @ 10:40:50
Postat av: Tussan

Jag tycker det hela är väldigt konstigt eftersom ryktet började gå innan bilderna kom ut. När kom det twittet? Sen är det TMZ som skriver.

Svar: Ja precis, men det var ju för att antagligen fotografen som dog, han hade väll sett att bilderna såldes eller att han hade tagit dem eller något sådant. Så efter så kanske dem kollade hans kamera och saker så hittade dem de bilderna och lade ut dem. Men det är väldigt långsikt tänk. Allt är väldigt konstigt. Men aa.. vi tror inte att det är sant. Ja precis sen är det TMZ som skriver, dem sägs vara amerikas största skvaller sida, att den är mest känd och kändisar pratar ofta med dem. Men aa.. vi får vänta och se. Men vi tror inte att det är sant.
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-10 @ 10:49:12
Postat av: Tussan

jag tror inte heller det är sant eftersom mkt pekar på att det inte är det. Han robin har ju sagt att det inte är han på bilderna och inte bieber heller. Men har inte TMZ skrivit oxå att den där fotgrafen trodde att bieber rökte på ja det hela är väldigt konstigt.

Svar: Ja precis!!Har han? vart står det någonstans?
aa jo, TMZ skrev att den fotografen som dog trodde att Justin rökte på för att han hade sett honom göra det tidigare under dagen och sedan ringde han en kompis innan han gick över gatan och tog kort på Justins bil och berättade då för kompisen att han sett Justin tidigare rökt på. Men aa, som du säger allt det hela är väldigt konstigt och komplicerat.

Du verkar veta mycket och är intresserad, du är inte sugen på att hjälpa till oss här på bloggen och blogga? :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-10 @ 21:02:35

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: