Category: Jelena | 2013-01-31 | 22:28:19

Selena Gomez bar Justins favoritlags keps

Selena Gomez  gjorde en ganska offentliga dissning till Justin Bieber när hon postade en sexig twitter bild på sig själv när hon bar en keps med en av hans favorit hockeylag. Hon hade medvetet ryggen mot kameran med en Stratford Cullitons keps på huvudet, som var vänd mot kameran. The Stratford Cullitons är ett junior ishockey lag i Stratford, Ontario i Justins hemstad i Kanada.

Logotypen av laget var mycket synligt inför kameran när hon höll händerna över huvudet , i en speciell position där det ser ut som om hon ger tecken på att hon säger hej då.

Nu kommer det andra chockerande, Justin Bieber lade nyligen upp en bild när han blev indränkta med färg med Stratford Cullitons logotyp på ryggen och han Instagrammade den 6 januari. Med andra ord - han har nu samma logotyp på ryggen som Selena hade.


Postat av: Tussan

Dissning hahah för att hon har en keps på sig med ett hockylag har ryggen mot kameran sen är detta inte en gammal bild. sen känns det som vad än selena gör är det en dissning till bieber och vad än bieber gör är det fel.

Svar: haha ja precis, median hittar på så mycket och överdriver :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-31 @ 23:45:31

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: