Category: Nomineringar | 2013-01-17 | 09:25:00

Popcrush Music Awards

I årets Popcrush music awards vann Justin hela 5 Pris! Det är tack vare alla vi Beliebers, han har vunnit mest pris i utav alla olika galor  iår. 2012 var ett avgörande år för Justin, när han släppte sitt album "Belive". Det var en kritisk album i sin katalog eftersom att hans röst har ändrats och han har bytt stil.

En kategori han vann var "Album of the year" med albumet Belive. Hans närmaste konkurrenter i år var: One direction "Take me home"  och Adam Lambert "Trespassing". Justin vann även "Song of the year" med hans första låt på Belive albumet " Boyfriend", den drog in cirka 40 procent av rösterna. Låten var så kritisk eftersom att den gick mer i en R&B  inricktning. Låten visade att han var mogen att växa upp och som bara påbörjat sin karriär. Den ända låten som kom nära Boyfriend var One directions låt Live While were young.

Justin tog även hem bästa live artisten, en av anlednigarna till att de flesta tycker de är att du gör allt för dina fans när du uppträder, du spydde på scen men fortsatte ändå att sjunga! Starkt gjort Justin!
Han vann priset med knappt en marginal över One direction (IGEN), eftersom att de lixom "flyger" in på scen. Media säger att Justin kanske vann pågrund av att han är ensam och står på en scen  och får klara de mesta själv, medans One direction har varandra att stötta.

Allt som hänt Justin "utanför" scenen fick han att vinna Biggest headline, Hans flirt med Victoria`s secret modellen Barbara Palvin var en av de chockerande och omtalande nyheterna iår. De blev mer prat om de än när man fick veta att tex: Adele var gravid eller Whitney Houstons död.

Bieber har även gjort mycket som inte haft med musiken att göra. Hans parfym Girlfriend, den röstades även fram som den bästa parfym inom kändisarnas egna parfymer. Hans doft besegrade bla: Lady Gagas "Fame", Cher Lloyd`s "Pink diamond" och Ex flickvännens Selenas parfym.
 
Så man kan säga att Justin verkligen gjort framgång.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: