Category: News! | 2013-01-22 | 23:43:36

Politik gör Justin Obekväm

justin_bieber_pattie_mallette

Som tidigare rapporterats, Justin Biebers mamma, Pattie Mallete,har deltagit i skapandet av en kort film som driver bekämpning mot abort åsikter. The Chicago Sun Times har rapporterat att Patties film Justin känner sig vara i en mycket obehaglig situation.

En källa säger till the Sun Times :

Justin är obekväm i allmänhet om politiska orsaker, särskilt sådana som aborter som är mycket splittrande. Han handlar om att underhålla hans fans med sin musik och inte intressera sig av att driva en politisk agenda.… Dessutom tror jag inte att han håller med sin mamma i denna fråga.”

Även om Justin kanske inte håller med hans mammas åsikter,i många hänseenden är han skyldig sitt liv till de åsikter hon har, med tanke på att hon blev gravid under tonåren efter missbruk och drogproblem, för många så kan abort kan tyckas vara den "enkla vägen".



Postat av: Tussan

Det är nog inte ett dug konstikt att han känner sig obekväm, med tanke på senaste gången. Jag håller inte med hans åsikter men samtidigt fult av tidningen att felcitera med filt för det gjorde dom.

2013-01-29 @ 02:43:50

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: