Category: News! | 2013-01-07 | 14:14:27

Justins reporter: Bilderna som togs när Justin röker tillhör han

0106_JUSTIN_BIEBER_COMPOSITE3
 
Justin Biebers folk har smart försökt att begränsa Justins hijinks genom att försöka göra klart för alla som festade med honom ... de bilder som togs automatiskt tillhör Justin.

  Källor med insyn i situationen berättar till  TMZ ... Justins folk visar rutinmässigt på  vilka platser Justin festar på - en skylt som säger att någon och alla som tog bilde på festen inte hör till de människor som tog dem - de alla tillhör Justin.

  Det är ett bokstavligt och bildligt tecken på oro av Justins folk som visar en berömd tonåring med en förkärlek för risktagande.
  När det gäller vart bilderna är tagna förra veckan så är det Newport Beach hotell rum som visar Justin röka en egen rullande cigarett, våra källor säger att det var tecken att det inte var självklart ... eftersom de människor som tog bilder såg ingenting.

  Förutom skyltar, så berättade Justins folk att säkerhetsinställningar ska folk "klara"av  privata situationer som den i hotellrummet, men tydligen så gjorde inte säkerheten sitt jobb ... eller de har adjungerats av Justin.


Postat av: Sara

hej, skulle ni vilja göra ett länkbyte i menyn? :) (jag får snart e ny design) :) kram

Svar: Javisst, självklart! :)

kram
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-07 @ 14:25:14
URL: http://bieberstyles.blogg.se
Postat av: Sara

Så, har lagt till er nu :)

Svar: underbart! ;)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-08 @ 14:08:11
URL: http://bieberstyles.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: