Category: News! | 2013-01-24 | 13:46:40

Justin "mobbar" på gymmet.

 

 

Justin Biebers reps har förnekat att han svor och gjorde narr av North Carolina radio värd - Colette Harrington - medan hon arbetade på gymmet på Ritz-Carlton Hotel i NC, rapporterar TMZ.

Enligt Colette, gick Justin till gymmet med två andra personer - en verkade vara hans tränare och det andra verkade vara en bakgrunds dansare eller sångare.

Colette säger att hon närmade sig Justin och bad om en bild, men Justin sa nej. Hon säger att hon fortsatte att träna, men sedan hörde hon att Justin och hans två med partners hånade hennes tränings rutin. Hon tyckte de var  Justin eller någon i hans grupp ... enligt henne så hade de hällt någonting i hennes vattenflaska när hon inte såg ... och hon drack det.

Hon förklarar på sin Facebook-sida:

 

I lay low waiting for a chance to introduce myself and get a photo with him. I said “Hi I am Colette Harrington I host the Sweet Carolina radio show.” He said, “good for you.” I asked, “would be okay if I got a picture?” and he told me “no”‘.

Then Justin starts imitating me and whenever I’d get to 20 he and his buddy would say “Shut the F*** up”. I was stunned. They start complaining how they are so hungover from drinking-some drink that I never heard of before.

I ignore them and keep doing my counting only in a quieter voice but they keep saying “Shut the F’up” when ever I get to 20.

I am ready to punch one of them in the face or cry. I could not decide which since I felt like I was back in grade school and being made fun of.

Then they start talking about spitting in people’s drinks and that tonight at their concert yell, “remember when you drank my spit.”

Justin guzzled his blue gatorade and spits in it. So I think that their finally off of my back but NO! They start imitating my counting again even though I am whispering.

I keep on ignoring them because I am not going to cause a scene at the Ritz or lower myself to their level.

 

Hon hävdar då att när hon gick för att dricka ur sin egen vattenflaska såg hon att det var nått blått som Bieber hade spottade i. Och hon planerar att sälja sin flaska på e-Bay och ge intäkterna till välgörenhet.





 
Postat av: Tussan

vad händer med bieber han brukar ju vara snäll men samtidigt det är TMZ som skriver och dom har inte alltid rätt. Men samtidigt det kan vara sant men sen låter det ju oxå lite konstigt. Känns som folk passar på lite att anklaga han för saker efter marijana skandalen som kanske inte heller var sant.

Svar: Ja precis! Själv tror jag ALDRIG att han skulle göra nått sånt! Fruktansvärt! Kan va som du säger, att efter Marijanan är allt han gör dumt enligt andra! :(
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-24 @ 16:27:54
Postat av: belieber

okej, det där var taskigt...

2013-01-24 @ 16:31:11
Postat av: Ida

Asså vad är det som händer! Justin skulle aldrig gjort något sådant. Varför har dom börjat med såna taskiga och falska rykten om justin hela tiden bara för den här marijuana incidenten. Det börjar bli fånigt. Justin är en snäll kille och skulle aldrig gör något sådant det behöver man inte ens räkna ut för att veta.

Svar: Nä, jag fattar inte vad som händer?? Justin är huur snäll som helst" Varför skulle han säga nej till ett kort och spotta i andras vattenflaskor? De låter helt sjukt!! kram<3
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-24 @ 23:24:22
Postat av: Tussan

Först tänkte jag såhär när jag läste ingen skulle väl hitta på en såhär sak så först trodde jag på det. Men sen kom jag på att folk faktiskt har hittat på saker tex han skulle ha dissat indonesien ett rykte som inte vara sant sen har vi baby grejen. Men en sak tror jag bieber mår inte bra och har hjärtesorg. Jag är lite tveksam till att detta stämer . jag säger inte det för att skydda honom bieber är mänsklig och gör fel som alla andra men det här ja det låter märkligt.

Svar: Jag håller med dig! De är ju de man får ta om man är så känd som han är! Vilket är väldigt synd! Man vet ju aldrig när någonting egentligen är sant. Att han spottade i hennes flaska, tror jag är lite väl överdrivet! Tror inte Justin skulle göra någonting sådant! Men som du säger, han är mänsklig! Han vill nog vara ifred ibland också! kram<3 -Lisa
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-25 @ 00:15:50
Postat av: Tussan

Bieber har säkert dåliga dagara det har alla, han kanske har ont i magen just den dagen eller känner sig ledsen och nere Vist han får inte bette sig hur som helst men ibland måste han få vara mänsklig.Har det varit något mer om marijana skandalen det liksom bara blev tyst om den vilkte oxå är märkligt jag tror halft och halft inte jag undrar fortfarnade vara tatueringen blev av. Jag säger det igen det här har jag lite svårt att tror på.

2013-01-25 @ 00:32:27

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: