Category: Jelena | 2013-01-14 | 23:24:15

Justin hänger mycket med Lil Twist nu- Selena Gomez sågs flörtande och dansade igår med Josh Hutcherson

Lil Twist Justin Bieber Working

Justins BFF Lil’ Twist är inte bara en kompis, han är även en medarbetare! Dem kommer bara närmare och närmare varandra efter att Justin och Selena gjorde slut, nu kan vi bara förvänta oss mer musik av Justin och Lil Twist tillsammans.

Justin Bieber har hittat en speciell vän i Lil’ Twist. Lil Twist var med den 8 Nov, när Justin var på Broadway för att se lejonkungen med Barbara Palvin, som tydligen ledde till att Jelena gjorde slut. Han var ocskp med när Justin blev anklagad för att ha rökt ” marijuana” på en fest. Är det verkligen bra att dem två hänger med varandra?

Lil 'Twists marknadsförings kompis, Mazy Kazerooni, twittrade när han umgick med sina klienter och Justin den 12 och 13 Jan.

Den 12 Jan, skrev han, , “Galen/rolig kväll med grabbarna/vännerna  @dj_franzen @JustinBieber @MallyMall7777 för @LilTwist’s 20-års födelsedag!”  Dagen efter sa han,, “jag är så upphetsad tills resten av värden får höra vad @LilTwist & @JustinBieber har arbetat på.”

Justin Biebers Vänskap med Lil’ Twist

Efter dem olagliga marijuana bilder kom ut, så twittrade Justin:  “kommer du ihåg du var med i baby musikvideon @liltwist. Vi har varit bra vänner ETT LÅNGT tag nu.”

Sen Baby videon spelades in tidigt under 2010 så har dem två varit vänner för över tre år nu.

Selena Gomez går vidare efter Justin

Undertiden Justin hanger med sina grabbar, så saga Selena med sina tjejer - Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale och Sarah Hyland — på en Golden Globe efterfest den 13 Jan. Hon sågs också flörta och dansa med The Hunger Games stjärnan Josh Hutcherson. Tror du att hon redan går vidare efter Justin?

 

Postat av: mfklew.d

fattar in vem Mazy Kazerooni är, han gjorde en av mina tweets på twitter till favorit men vet inte vem han är. Har sätt ett foto på justin, lil och mazy men är Mazy bara vän med justin?

Svar: Mazy är typ asså grundaren till Lil Twist, han hjälper honom med allt som ska fixas inom musikbranschen tror jag. han är liksom hans chef, jag tror manager. men jag vågar inte säga det. jag vet inte. men han är co-founder asså grundaren till Lil Twist. så det är ju skit coolt att han favoritade din bild? ;) Lil Twist är kompis med Justin coh Mazy har nog träffat justin ett par gånger. dem kanske man kan säga är lite kompisar :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-04-20 @ 17:44:37

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: