Category: News! | 2013-01-21 | 23:19:30

Justin Biebers mamma talar ut om "Crescendo" film + Trailern

Justin Biebers mamma Pattie Mallette,  mother Pattie Mallette, som nästan vilken Belieber som helst vet så uppfostrade hon honom som en ensamstående mamma som aldrig ens haft tankarna om möjligheten för abort. Pattie jobbar övertid med ‘Crescendo,’ den korta livs filmen hon har producerat, som kommer komma på bio.(vet inte om den kommer visas i Sverige). Hon kommer att ha denna lilla film som ett insamlingsevenemang möjligheter till graviditet centret.

Trailern, som visar att filmen är en syn som är en häpnadsväckande period, den är knappt en minut, men visar listiga typer av meddelanden-drivna film.

Filmen kommer att visas på 100 platser den 28 Feb., vilket är dagen innan Justins 19-års födelsedag. Är det en  lycklig slump? Pengarna från visningarna kommer att doneras till kvinnor och barn i nöd genom något kontroversiella kriscentrum graviditet.

Målet av filmen ‘Crescendo’  "är att Uppmuntra unga kvinnor över hela världen, precis som jag, att låta dem veta att det finns en plats att gå till, människor som tar hand om dig och ett tryggt hem att leva i om du är gravid och tror att du har ingen annanstans att vända ",enligt Pattie Mallette.

Justin är lite av en mammas lille pojke. På mors-dag 2011, så släppte han en ny låt som hette "Turn To You", som var om hans mamma och till dem ensamstående  mödrar  som är i ungefär samma situation.

Hon delade en trailer för en insamling händelse, som du kan se nedan.

Trailer 1





Postat av: Tussan

Hej:hjälper dom. Men på ett sätt tycker jag inte lika jag är nog både för och emot filmen. Jag tycker det är väldigt bra att ger pengar till dom som behöver och jag vill tipsa er om den här http://www.aceshowbiz.com/news/view/00057300.html det verkar som bieber känner sig obekväm om filmen. Jag förstår honom om det nu är sant och efter det som hände föra gång. Bieber har lite specilla åsikter om abort men samtidigt så var han för ung för såna frågor och dessutom sa han att han inte vara rätt människa att döma någon i en sån stition dessutom vågade han säga en mot fråga sen och i det fallet fick ju tidingarna faktiskt rätta till sig vilket inte händer ofta. Jag hoppas verkeligen han slipper handla i trasslet igen. Jag gillar verkeligen eran blogg.

Svar: ja, precis. Vi tycker exakt likadant. Man tycker det är bra för dem ger pengarna till dem som verkligen behöver hjälp. Men ändå så tycker man inte det är bra, för det är nästan lite som att dem tigger om att det är okej att föda barn i ung ålder och alla ska inte vara oroliga för det ungefär.
Åååh du är ängel! tack så jättemycket, ska försöka slänga upp ett inlägg med det ;)
aa precis, vi håller tummarna för att han inte ska handla i trasslet igen!!!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-22 @ 00:41:56
Postat av: Belieber

Ee justin fyller ju 1 mars hallå?! Och inte i februari som det Står, det står att filmen visas 28 februari och det är dan innan justins födelsedag men det är ju inte så, han fyller 1 mars!

Svar: Februari har bara 28 dagar, så det är dagen efter han fyller år ;) för dagen efter börjar mars :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-22 @ 10:01:20
Postat av: Bieeeber

Justin fyller ju 1 mars hallå, och inte 29 februari för det står att filmen släpps eller går på bio 28 O att det är dan innan hans födelsedag men det är de ju inte?!

Svar: Februari har bara 28 dagar, så det är dagen efter han fyller år ;) för dagen efter börjar mars :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-22 @ 10:04:00
Postat av: Tussan

Jag fasar för den dagen denna filmen kommer att visas.

2013-01-29 @ 02:40:58
Postat av: Tussan

Jag fasar för den dagen denna filmen kommer att visas. Andledning är för det som hände föra gången

2013-01-29 @ 02:41:29

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: