Category: Var är/Gör Justin? | 2013-01-23 | 00:27:05

I måndags 22 Jan, Justin plåtades i Spencer, åt i Salisbury

Justin Bieber, en av dem största pop stjärnorna på jorden, var i stan över helgen för att göra en photoshoot för Teen Vogue på  N.C. Transportation Museum i Spencer och tuggade våfflor, så Vi antar, Waffle House i Salisbury.

Justin chockade människor på Waffle House Jake Alexander Boulevard när han dök upp runt 3 på natten, söndag. En chef som inte egentligen medverkade när Justin var där, bekräftar ändå att han var där, sade resturangen. Personalen var förbjudna att ta bilder och be om autografer.

Men, Justin spenderade till mesta del sin måndag eftermiddag på hush-hush  photoshoot på Spencer museum.

Justin är i North Carolina för konserter. Han hade konsert i Lördags i Greensboro och har en show ikväll i Charlotte.

Musumet var stängt för Dr. Martin Luther King Jr. dag, så Justin och hans crew hade stället för sig själva, med , med undantag för ett fåtal lyckliga personal på museumet .

Museum tillfälliga direktören Larry Neal sade att en produktion besättning från  Greensboro fotograferade Justin  på flera olika platser i hela fastigheten/huset.  Neal sade att han aldrig pratade med Justin,  he never spoke to the pop singer, som reste med ett crew och hade en DJ som spelade musik i hela tre timmar under fotograferingen.

Åskådare foton, videosar och autografer var strängt förbjudet, säger Neal.

Justin ändrade outfit ett par antal gånger, rappoterade Neal. Neal, som absolut inte var helt positivt chockad/glad över att Justin var just där, sa " Bieber är “bara lite efter min tid” men museet välkomnar verksamheten."

Tidningen betalas för förmånen att använda statliga anläggningen som bakgrunden i ett foto. Museet har kämpat ekonomiskt, eftersom staten skär deras årliga tilldelning med mer än $ 700.000.

Det är mycket fördelaktigt för museet att visa upp det faktum att vår egendom inte lämpar sig för denna typ av verksamhet,”sade Neal. “Vi välkomnar dessa photoshoots och filmproduktion på plats.”


 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: