Category: News! | 2013-02-23 | 11:37:26

Vem var Justins mysteriska dejt på BRIT Awards 2013?

Beliebers är kända för att sikta sitt hat som digitala kärnvapenspetsar föremålet/tjejer som rör Justin. Det är bara att fråga Selena Gomez. Hur som så har hans fans en ny måltavla att sikta sitt hat mot och hennes namn är Ellapaige.

Hon har korrektat reportrarna att hennes namn är Ellapaige —det finns inge bindestreck— skrevs det via Twitter.

Brunetten var Justins date till Justin Timberlakes efterfest för 2013 BRIT Awards, som ägde rum den 20 Feb. Dem fotograferades inte tillsammans.

Vad vet vi om Ellapaige, annat än att hennes namn är vasst, hiphop och cool avstavnings namn, eftersom hennes fullständiga namn är Ellapaige Roberts-Clarke?

Hon är 17 år, en sångerska, och hon anlände i Justins arm.

Hon sägs vara från Norfolk i U.K. och en ambitiös artist. Tja,  ett sätt att få uppmärksamheten genom att hänga i JBs arm på ett musikindustri party där det vimlar  medkändisar och chefer.

En källa sade att hon arbetar ihjäl sig för att bli berömd men att hennes rast/paus sannolikt kommer att komma, eftersom hon inte blivit upptäckt för hennes röst utan för att vara Justins dejt. Vem skulle klaga om det?

Vi vet inte hur dem träffades men dem kanske har några gemensamma vänner. Hennes mamma är en proffessionell fotograf med musik kontakter och de kanske har använt sig av dem för att dem träffades.



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: