Category: Jelena | 2013-02-03 | 19:29:27

Selena rensar bort Justins saker och gåvor han gett henne, från hennes hus

Selena Gomez Justin Bieber

Selena Gomez städar hennes hus. Selena är verkligen sååååå över hennes och Justins förhållande, som slutade i slutet av 2012, nu kastar hon bort minnen från deras tid tillsammans. 

Medan hon kastar dessa saker, så kan det vara ett försök på att uppnå att hon försöker stänga av allt som varit och för att rensa sitt liv från smärtsamma minnen och det förflutna, hon kunde ha gjort en anständig bank genom att sälja dem på eBay.Faktiskt, så behöver hon inte pengarna, men hon kunde ha åtminstone gett tillbaka dem till Justin, eller lagrat dem eller till och med gett dem till Beliebers som skulle ha brutit en kroppsdel för dessa objekt!

En källa berättade till Hollywood Life att Selea gjorde sig av med dem gåvornaa och minnerna bara för att hon ska kunna gå vidare. 

Det betyder att hon är klar med den här pojken, bye-bye,” delar källan. Hon har kastat bort mycket av hans saker, och för att  hon vill inte ha det eftersom att han är en lögnare och behandlade henne illa. Hon är klar och hon vill inte ha med honom att göra längre. Hon går vidare. "



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: