Category: Jelena | 2013-02-05 | 18:46:53

Justin väljer sina kompisar framför Selena

Även om Justin och Selena tillbringade en natt tillsammans den 1 februari, är det "boyfriend" sångare som redan tar en paus från Selena Gomez. Istället valde Justin en natt med pojkarna den 2 februari då de gick ut och festade!

Justin Bieber och Selena Gomez kan ha tillbringat en intim kväll tillsammans den 1 februari, men Biebs verkar ta sin återförening med Selena sakta den här gången. Den 2 Februari, sågs Justin ute på middag med kompisar på Crustacean restaurangen i Beverly Hills, Kalifornien - Selena var inte närvarande.

När den 18-åriga anlände till posh, exklusiv anläggning, sågs Justin bära en mössa och cut-off jeansshorts som han hade häng i som vanligt. (Classy.)

På överkroppen bar Justin en svart väst, skinnjacka och guldsmycken runt hans handled och hals. Hans kompisar klädde liknande, och hade det inte varit för Justins nivå av berömmelse, har vi en känsla av att de inte skulle ha kommit in klädda sådär på en fin skaldjurs-restaurang.

Justin, som har varit omgiven av ett antal dåliga vänner på sistone, mötte upp med Tyga, som är mest känd för sin sång, "Rack City." Kan ett samarbete vara på gång?

Justin & Selena hade en sleeopover tillsammans:
Selena återvänder hem den 2 februari efter att ha tillbringat fredag kväll med Justin. Hon fördes hem i Justins bil med sin livvakt.
"Selena ser ut som en ung flicka som är kär. Och självklart försöker Justin vinna henne tillbaka.

-hollywoodlife.com

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: