Category: News! | 2013-02-15 | 16:22:00

Justin erkänner och ber om ursäkt för att ha rökt

Medan han var med på SNL "The Miley Cyrus Show" parodin, pratade Justin för själv medan han spelade någon annan - som president för Miley Cyrus fan club.

Justin sa under sketchen: "Jag hörde också att han blev tagen för rökning av gräs och han är verkligen ledsen över det och människor gör misstag och han kommer aldrig att göra det igen."

I början av januari blev Justin tagen på en fest där han innehavar något som verkade vara en blunt. Han gjorde aldrig ett officiellt uttalande om händelsen, utan twittrade bara detta meddelande strax efter att bilderna läckt:

"Jag ser alla er. Jag hör alla er. Jag vill aldrig svika någon av er ner. Jag älskar er. och... tack."

- JustinBieberZone

Postat av: Tussan

Lilla Bieber livet är inte lätt alla gånger och ja man måste få göra misstag det han gjorde var dumt men samtidigt har man mod att erkänna att man gjort fel är man stark. Bieber är fruktansvärt tålig. Jag tycker synd om honom han kämpar nog med sig själv han är ju bara 18 och har orimliga krav förmodligen kände han sig så pressad av allt och orkade inte stå emot.

2013-02-15 @ 22:50:14
Postat av: Tussan

Kom på en sak till han måste ju känna att han svikigt sig själv han har ju sagt att han inte vill bli sån som knarkar och sånt. Det är nog väldigt viktigt att han blir stöttad och att man visar förståelse.

2013-02-15 @ 23:07:47
Postat av: ZEYNAB

men det är INTE SANT???? hur kan du/ni tro på det??? jag som trodde att beliebers var äkta,men jag hade fel de är dom inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vad är det med er. det jag inte fattar är hur kan ni tro på det

Svar: Men herre gud, om Justin sa de själv så vet väll alla att de är sant! Och hur vet du att de inte är sant då? Justin har ju inte precis nekat till att han har rökt? Åh vrf bli så upprörd lixom...
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-16 @ 14:22:32
Postat av: ZEYNAB

men han skojade han bara sa det?? han sa det själv sen på twitter och på en intervju jag såg att han sa `" jag bara skojade jag har inte rökt"?? lixom hur dumma kan man va och fucking tro på sånt som du och dina kamrater gör?????????? åh varför jag blir så upprörd aa för att hur fan kan ni tro på det?`???? aså omg människir?? så jävlaaaaaaaaaaaaaaaa dummmmmmmmmmmmma ni är??????? förlåt för alla fula ord? men aså jag fattar inte?? att ni tror söta justin röker?? och har du bevis på när han sa det vill såå gärnA SE DET

Svar: Men nu är de ju såhär! Varken vi elle du vet ju egentligen vad sanningen är! De går så många rykten hela tiden, och att du skriver att söta Justin aldrig skulle röka? Justin är faktiskkt en vanlig människa! Han gör sina misstag och de finns saker man vill prova på, men man lovar sig själv att aldrig göra de igen! Så jag tycker absolut inte du ska hänga upp dig på oss!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-17 @ 13:38:44
URL: http://zeynabyusuf.blogg.se/
Postat av: ZEYNAB

mm ni har sant?? men vem vet?? man asså de jag blir mest upprörd på är att ni lägger ut sånna här saker?? om vad justin röker och sånna grejer?? ni ska lägga up posetiva saker,inte negetiva!!!!! har du bevis på det justin sa att han rökte???????

Svar: Oj, asså vi vet och tror exakt som du. Vi är en blogg om Justin. Vi bloggar om honom och hans liv. Vi kan lägga upp bara positiva saker, men då är det inte en blogg om hans liv. Alla har något negativt i deras liv så är det. Justin har otroligt många rykten i sitt liv. Vi lägger upp alla rykten och allt som rör sig kring honom, så att ni som fans kan komma hit och få reda på mer eller få ett mer bekräftat svar att det inte är sant. Eller fråga och pratar med oss. Vi menar absolut inget illa menat mot Justin med att lägga ut den här informationen. Men vissa läsare som läser den här bloggen vill veta om visa saker är sant och undrar och frågar varför vi inte lägger ut "rykten" om vi inte gjort. Så för att vi ska vara en bra blogg för alla, så försöker vi lägga ut allt möjilgt. Alla tycker kanske inte som du, vissa vill kanske veta vad det är för rykten som spektulerar runt Justin i nuet.´Vi försöker göra en bra blogg för alla, om vi kunde så skulle vi vilja ha en personlig blogg för var och en av läsarna, så att dem har fått betsämma vad exakt dem vill läsa om Justin, så hade vi lagt upp det på den personliga bloggen. Men så är det inte nu. Vi har en blogg där allt måste vara samlat.

Om du inte gillar dem "negativa" inläggen, läs dem då inte, för de är oftast bara rykten. Kolla bara på dem positiva då :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-18 @ 16:41:20

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: