Category: News! | 2013-02-22 | 14:33:00

Justin avslutade sitt festande med att åka hem med två mysteriska tjejer den 19 Feb i London

Selena Gomez är inte den enda som har det roligt i Europa, när hon gör reklam för hennes nya film  ‘Spring Breakers.’ Efter att ha festat upp det i Dublin, hennes ex Justin njuter sig i London.

Numrerna ljuger inte. Justin dök upp på tre nattklubbar den 19 Feb och han slutade med att lämna allt med två tjejer.

Han var ute till 4 på morgonen, lämnade med två mysteriska tjejer när han hade festat klart, enligt The Daily Mail. Kanske hade han festat klart för folket och fortsatte med festandet på hans hotell? Han är 18 år efter allt, och han är Justin freaking Bieber. Han är faktiskt Justin Drew Bieber, men inget av det spelar ingen roll. Han är Biebes och han har swag, swag, swag. Nu när han är singel, så är himlen gränsen när det kommer till hetingar.

Han dök uppThe Roadhouse (som Patrick Swayze filmen!) I Covent Garden med will.i.am från the Black Eyed Peas. Han fåkte vidare till nästa, innan man avslutar hans kväll på BLC, en endast för medlemmar klubb, efterfest klubb.

Han lämnade hans sista destination  BLC runt 4 på morgonen och två tjejer hoppade in i baksättet i hans bild emd honom. Det var en blondin och en brunett.

Will twittrade om den här natten med Justin.





    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: