Category: News! | 2013-02-28 | 15:25:07

"Har absolut ingenting att erbjuda", säger lead sångare av Smederna om Justin Bieber

Sångare i the Smiths, Morrissey, sade nyligen i en intervju till Rookiemag.com som inte tror att sångare som Justin Bieber har "ingenting att erbjuda till någon". Kolla in utdrag av intervjun släppt av EntertainmentWise, där Bieber citeras:

Morrisseytraditionell grupp Smiths frontman, som återhämtar sig från vissa problem med röst, slösade ingen tid att dela sina åsikter om de mest framgångsrika musikerna i dag som Madonna, Beyonce och kanadensisk superstjärnan Justin Bieber.

"Beyoncé eller Justin Bieber, vi ser sångare som har absolut ingenting att erbjuda till någon, bara någon som går över scenen håller i tre Grammys i varje hand", sa Morrissey till Rookiemag.com.

Beyonce har vunnit totalt 17 Grammy Awards, Justin har inte vunnit någon.

 

Postat av: Anonum

menar dom att justin inte har något att erbjuda? svara gärna

Svar: aa precis, dem tycker typ att det bara är "fake" det som han gör..
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-28 @ 17:02:58
Postat av: Tussan

Tycker beyonce är fantastisk. Jag tror dom glömmer att bieber var nominerad till två grammy för några år sedan det säger väl en hel del. Jag tycker inte det Bieber gör är fake. Vista alla kan inte gilla bieber men jag tycker man går hårt åt honom.

Svar: Aa instämmer dig till hundra procent!! Aa dem har nog verkligen glömt det, trist. Dem tar bara upp massa negativt om Justin i median för att han är så himla känd och av någon konstig anledning så blir människor mer intresserade om det står något dåligt om en väldigt känd person som Justin. Så egentligen så är bara all media och folk som läser eller blir intresserade av dem här nyheterna, bara avundsjuka... :(
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-03-12 @ 16:03:54

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: