Category: Covers | 2013-02-10 | 20:54:26

Fullt avsnitt på när Justin var på SNL




Postat av: Tussan

Nothing like Us är väldigt fin men så sorglig och han sjunger den direkt från hjärtat det märker man ju han blir ju så rörd och efter han har sjungit kan han knappt prata. jag själv fick tårar i ögonen.

Svar: ja, den är otroligt fin, den är så speciell liksom!jaa samma här :')
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-10 @ 23:32:40
Postat av: Tussan

åh han har erkänt att han rökte gräs. Det han gjorde var jättedumt men han är modig nog att erkänna det eftersom det kunnat förstöra hans rykte totalt är det extra modigt iblan är han bara människa. Det måste vara en lättnad för honom han är ju väldigt ung och när man är ung gör man ibland dumheter som man ångrar, tror dom flesta har gjort något man skämms för. Först blev jag väldigt besviken och ledsen men sen började jag tänk om det hade varit jag i den sitonen hade ja vågat säga som det är, han är ju ärlig, han skämms nog. Men vi fans vi ska stötta honom så han inte gör så igen. TMZ hade nog rätt denna gången samtidigt dom har nog lagt till lite extra på det hela.

Svar: väldigt sant som du säger, håller med dig till hundra procent!när man är ung så gör man oftast många misstag eller något misstag, som man ångrar rejält. Nu när Justin har varit så speciellt stark och vågat erkänna det så måste vi som du sa, stötta honom!!
jag fick exakt samma reaktion som dig när jag fick reda på det, men sen aa så tänkte jag också efter och han är ju liksom en människa, jag tror själv att en vanlig människa som hade gjort, hade absolut itne viljat erkänna det. Så Justin är otroligt stark. Helt sjukt vad duktig han var som erkände det !
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-02-12 @ 00:36:27

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: