Category: Jelena | 2013-02-15 | 16:18:02

Angående Selenas och Alfredos möte:

Selena tog Alfredo Flores med henne till Chateau Marmont i West Hollywood den 10 februari för Warner Grammy:s efterfest. Är hon tillbaka med Justin? Om inte, är detta riktigt pinsamt!

Selena Gomez såg så sexig ut när hon lämnade Chateau Marmont den 10 februari, arm i arm med Justin Biebers gode vän Alfredo Flores.

På vägen ut, visade Selena, 20, av hennes sexiga klädsel, iklädd en flörtig klänning.

Ett fan twittrade, "vad händer med kompis-koden @ AlfredoFlores?"

Medan fansen är alldeles uppspelta över detta, måste det påpekas att Alfredo, 24, är en gemensam vän till Justin och Selena. Antingen hade han svårt att välja sida efter uppbrottet, eller har Justin och Selena börjat dejta igen.

Sanningen Bakom Selena Gomez & Alfredo Flores 'relation

I juli 2012, berättade en källa till HollywoodLife.com att Selena spenderade mycket tid med Alfredo eftersom hon var upptagen med att filma en dokumentär med honom.

"Alfredo är bra vänner med både Selena och Justin," berättade vår källa. "Han filmar en dokumentär om henne för det gångna året, och de hoppas på att den ska komma ut på bio. Den kommer att bli stor. "

Vår källa berättar också att Alfredo faktiskt bor tillsammans med Justin i hans underbara Calabasas, Kalifornien herrgård.

Filmen har inte släppts ännu, men det är klart att Alfredo blev nära vän med Selena medan hon var tillsammans med Justin. Men deras senaste Grammys dejt får oss att undra om Selena och Justin är tillsammans i hemlighet!

Justin är bortrest på semester.

Justin, 18, vägrade att delta i galan då han inte var nominerad. Istället satte han ihop en bar överkropp video, tillsammans med en ny låt, "You want me". Justin twittrade att han är på semester, så kanske är det också därför han inte var med Selena och Alfredo.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: