Category: News! | 2013-12-29 | 14:18:52

Justins ledningsgrupp: ''Han ska inte sluta''

Här kommer en artikel från Justins ledninggrupp om att han INTE kommer sluta med musiken.


Justin Biebers ledningsgrupp insisterar att han inte kommer sluta med musiken.

''Angående hans tweets nyligen om hans ''pensionering'' kände Justin att det var det bästa sättet att svara på de senaste, efter en lång rad av av felaktiga eller vilt överdrivna rapporter inom media om honom. Han valda att leda sin frustration till att spela med i detta grundlösa rykte och använde till och med ''beloved'' för att varna sina kärnfans att det inte var på riktigt.

Men efter 20 minuter insåg Justin att fansen var förvirrade av rapporterna från media och klargjorde att han skojade. Detta var inget planerat skämt, det var bara en vanlig dag i livet där man lever under ett mikroskop. Justin älskar sina fans och förstår att dessa granskningar kommer tillsammans med hans framgång och intresset av honom från hans fans och media''.

Artikeln på engelska:

Justin Bieber's management team insist he is not retiring


"Regarding his recent tweeting about his "retirement" Justin felt that this was the best way to respond to the latest in a long line of inaccurate or wildly exaggerated media reports about him. He chose to channel his frustration into playing along with this baseless rumor and even used "beloved" to tip off his core fans that it wasn't real. 

"But within 20 minutes, Justin realized that fans were confused by the media reports and clarified that he was kidding. This wasn't a planned stunt, it was just another day in the life of living under the microscope. Justin loves his fans and understands that this scrutiny comes along with his success and the interest in him from fans and media."


Ni behöver alltså INTE vara oroliga, eftersom Justin INTE kommer sluta med musiken.
 
Postat av: Anonym

men han kommer ta 1 år ledigt va ? ganska förvirrad haha :)

Svar: Ja, det kommer han. Kram?
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-12-29 @ 14:47:41
Postat av: anonymus

En helt random fråga nu. Vad betraktas som en äkta belieber? Måste man ha posters över hela sitt rum och ha alla merchandise? Många säger det till mig. Jag har posters över hela mitt rum,men funderar på att ta bort de,dels för att det ser plåttrigt och mörkt ut och för att jag är kristen och mina föräldrar säger att jag avgudar honom. Snälla jag behöver svar!Q!!!

Svar: Det finns inget äkta facit på vad en äkta belieber är. Du behöver inte ha några postera på väggarna och du behöver inga merchandise för att vara belieber. Det handlar om att älska Justin för den han är, och att älska hans musik. Självklart kan du ha posters på varenda vägg i hela rummet, och du kan köpa varenda merchandise som finns med Justin. Men det ska du i så fall göra för att DU VILL. Inte för att du ska känna att du inte är belieber om du inte gör så. Det är känslan som avgör, det är du själv som avgör om du är belieber eller inte. Kramar till dig!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-12-29 @ 22:42:50

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: