Category: Övrigt | 2013-12-27 | 23:31:00

2013 minnen

 
 
2013 har varit ett både bra och dåligt år på grund av många olika saker! Vi har fått 3 konserter med Justin här i Sverige vilket var det bästa som någonsin har hänt för många fans och höjdpunkten för detta år för oss i Sverige. Vi har fått ett akustiskt album, music journals och en ny film. Justin har varit och hälsat på barn på sjukhus, gett julklappar till barn, varit i Philipinerna, hjälp till att bygga en skola och gjort massa annat bra och det är vi väldigt stolta över. 
 
Det har varit mycket rykten om Justin detta året och han erkänner även att han har gjort vissa mistag men att allt inte alls stämmer. Därför har han gjort en grym film för att visa sanningen bakom allt. Vi försöker gå vidare och blicka framåt istället och ha förståelse för att alla 19 åringar gör misstag ibland och att ingen kan vara perfekt, inte ens Justin Bieber.
 
Han har fortsatt sin tuné nästan hela 2013 och kämpat på från land till land och gjort show efter show. Vissa gånger har det blivit för mycket men han har alltid gjort sitt bästa och det har varit en fantastisk upplevelse och en otrolig turné. 
 
Vad tycker ni har varit det bästa med detta år? Några speciella minnen? 
 
 
 
 
 
Postat av: Ida ♥

Det bästa på hela året var ju såklart när jag såg Justin i Danmark för första gången. Det var så fantastiskt att se honom flyga in på hans vingar, det bästa som har hänt.

2013-12-28 @ 00:29:59
URL: http://photobylove.se
Postat av: Ms bieber

Åhhh vilket årrr. men tyvär så såg jag inte Justin ni som har sett honom är verkligen lyckligt utlottade. Jag har fortfarande en dröm att träffa honom. Herregud jag älskar honom så mycket och kommer att vara en belieber forever. Believe hahah<3 Skit ledsen fortfarnde över att jag inte har sett hnm men vem vet<3 mybe someday

2013-12-28 @ 05:06:59
Postat av: Anonym

Jag har två små grejer som jag kommer ihåg lite extra från konserten. Det första var när dom hade börjat räkna ner från 10min. Och när det var 1 sekund kvar så höll jag verkligen på att svimma. Den andra grejen var också när han kom inflygande på sina vingar.
Dom två sakerna var typ det bästa som har hänt i mitt liv❤️

2013-12-28 @ 09:39:31
Postat av: Jeliebers is all that matters

Jag har 2 minnen som aldrig jag glömmer
1. När jag såg honom live 24 april, det var så sjukt bra och han var som vanligt fantastisk
2.När Avalanna hade varit borta i 1 år, då skrev jag ett långt inlägg på min instagram och många beliebers från olika länder skrev också långa inlägg som kommentar på mitt. Vi sörjde tillsammans

2013-12-28 @ 10:06:09
Postat av: Tracy

Faktist har jag flera men det jag absolut aldrig kommer att glömma är:

1. Han kom till Sverige för att vara här 3 dagar för mer än ett halvt år sedan, det sorgliga nog var att jag hade inte biljetter till BelieveTour konserten såklart blev jag upprörd men jag gav aldrig upp med att gå till hans hotell alla dem dagarna och vänta i över 5 timmar med min kompis, jag skippade massor med lektioner pga det, men omg vet ni vad jag såg honom i en svart bil , han skulle in till någon bakväg som jag och några beliebers var. Det var som var hotellets bil vinkande med ett leende till min sida och allt det här hände 23 April 2013 jag skrek jag grät allt jag kunde, och nu när jag tänker tillbaka kan jag inte fatta att allt det här har hänt, jag såg Alfredo Dag2 och Dag3, Jag såg kenny sista dan asså omg, jag har väntat i typ 8 timmar och fick se dem. OMG NU KOMMER TÅRAR MEN DET ÄR VÄRT DET DET VAR EN AV DEM BÄSTA DAGARNA I MITT LIV, KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA DEN DAGEN !!! :´)

2013-12-28 @ 10:50:50
Postat av: Linnea

Årets höjdpunkt var när jag äntligen fick tag på biljetter till den konserten den 24:e. Jag stog och skrek, grät och skrattade samtidigt. Sen var det ju magiskt att få uppleva konserten!

2013-12-28 @ 16:10:24
Postat av: Anonym

Jag har inget underbart minne från någon believetour som många andra har eftersom jag inte gick på någon när han var i Sverige. Jag fick aldrig tag på några biljetter och blev jätte ledsen och grät i flera dagar men jag vet att jag kommer att se honom på en annan tour som förhoppningsvis kommer snart. Min högsta dröm är att träffa honom och jag tänker bara "Believe and never say never" för jag vet att det ´kommer hända en vacker dag! Jag har ändå massa andra minnen från 2013 av Justin som när han kom till Sverige och jag såg honom i alla fall vid hotellet. Det var ungefär i 3 sekunder, men vem bryr sig? Jag har i alla fall sett min största idol, mitt allt bara några meter i från mig. Det var den bästa dagen i mitt liv och jag kommer aldrig att glömma hur jag väntade på honom där i flera timmar och hur mycket jag skrek ovh grät när hans buss äntligen stannade där och jag såg min hjälte komma ut ur bussen och sppringa in i hotellet. Tror jag aldrig har varit så glad i hela mitt liv <3 Jag kommer aldrig glömma det här fantastiska året och allt Justin har gjort detta år. Han har hjälp mig så himla mycket och jag är så stolt över honom! Ett till minne är när jag, den 21a dec såg Believe på bio för första gången! Den dagen glömmer jag aldrig! Jag grät under hela filmen och den var så himla bra och så fin! Älskar Justin över allt annat på jorden, har alltid gjort det och kommer alltid att göra det. Jag kommer alltid att vara en Belieber, tills mitt sista andetag!!! <3

2013-12-28 @ 21:28:46

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: