Category: News! | 2013-08-20 | 21:50:47

Justins väskor kollades på flygplatsen i Florida

Det har rapporterats att Justin fick sina väskor kollade av knarkhundar på Fort Lauderdale Airport i Florida och polisen hittade inget. Men varför kollade de igenom hans väskor?

Enligt TMZ är anledningen till varför polisen kollade igenom väskorna att de tog emot ett anonymt tips att någon i Justins sällskap hade droger i sitt bagage. Justins väskor, samt väskorna tillhörande hans sällskap, var igenomkollade.
De hittade ingenting.

 
 
Postat av: Tussan

Om inte ens utbildade narkotikahundar inte hittar knark så finns det inte knark då. Hund kan nämligen även känna om det har funnits knark i väskan. Jag är väldigt hundintresserad. Dessa hundar är specall utbildade till just detta att hitta narkotika och jag skulle tror att det är svårt att komma förbi en sån hund. Hundar kan ju även leta efter människor i vatten finns specilla hundar till det. Sen blev det nog större för att det var Bieber man ska komma ihåg det är hunden jobb och den tar sitt jobb på stort allvar. Det är antagligen inte första väskan hunden går igenom och inte den sista.

2013-08-20 @ 22:01:27
Postat av: Tussan

dessa hundar gör ett fantastisk jobb (-:

2013-08-20 @ 22:03:20

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: