Category: Believe Tour 2012/2013 | 2013-04-17 | 20:06:00

OLLG tjejen igår i Norge- berättar om hur hon blev OLLG och hur det var


Igår kväll Tisdag den 16 April, så gick en stor dröm i uppfyllelse för Lina T 17 år på Justins konsert igår Believe Tour i Oslo, Norge.

"Jag har inga ord. Det var helt otroligt, " Säga Lina Taha. "jag har alltid drömt om att bli OLLG och försökte föreställa mig hur det var. Och det var helt fantastiskt. "

 OLLG har varit en tradition där Justin tar upp en tjej på scenen när "One Less Lonely Girl" låten spelas. . De flesta av Biebers fans vet mycket väl hur mycket detta ögonblick betyder att höra Justin viska sången i ens öra och få en krans på huvudet.

När Bieber besökte Norge för första gången förra året och spelade några låtar i operahuset, så hade inte fansen denna möjlighet. "Jag var i" Golden Circle " och skrek och skrek som alla andra, och plötsligt kom en dam kom fram till mig. Jag trodde att jag hade gjort något fel och att hon skulle vara arg, men sedan sa hon: vill du vara OLLG ", berättade Lina.

"Han sjöng för mig!" Den första tjejen som blev OLLG i Oslo, beskriver det som en dröm. Efter hon blivit tillfrågade, hon hon bakom kulisserna, där väntade hon med två vakter, som  försökte lugna ner henne och sedan kom det stora ögonblicket.

"Plötsligt var jag med Justin. Han frågade vad jag hette, tittade in i mina ögon och höll min hand. Sedan satte han sig bredvid mig på stolen och sjöng för mig. Jag trodde knappt att jag var där och ännu mer på utsidan av mig. Efter det hade jag inga ord."

Bieber anlände i Norge med en privat jet strax efter 17 i tisdags (16 april). Han åkte direkt från flygplatsen till Telenor Arena, där han höll sin första konsert av sammanlagt tre i Norge.

Detta innebär att två andra norska Beliebers kommer att förverkliga sin dröm om att bli OLLG den 17 och 18 April.

hon hade ett väldigt fint namn, måste jag få säga! :)

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: