Category: News! | 2013-04-04 | 22:12:06

Några skolor i Norge har ändrat att ha prov dem dagarna som Justin är där

Några skolor i Norge tar bort några av deras prov eftersom Justin kommer och ha hans konserter i Norge just då. Dem flesta eleverna i skolorna föredrog att missa provet/proven för att se Justins konsert, så nu har skolorna ändrat datum pga. Justins konsert just den dagen.
 
"Vi har funnit att det är beklagligt, men vi föredrar att undvika problem säger, Roar Assen, rektor för en av gymnasieskolorna i Aalesund, i västra Norge.
 
Fem skolor har beslutat att inte genomföra proven den 16-17 April, eftersom datumena krockade med två av tre konserter som Justin har i Norges huvudstad. Proven har nu flyttats till den 10 och 11 April. 
 
"Vi tog detta beslut för tre eller fyra månader sedan, när vi upptäckte att många elever hade redan köpt sina biljetter," sade Assen, som snart läggas: "men skolan får inte ändra en fastställd regel i framtiden..."
 
Justin som är endast 19 år, orsakades ett kaos i Olso i maj förra året. När ett dussintals tonåringar jagade hans bil, och hoppades på att om man följde honom så fick man ett gratis plats till hans privata show.



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: