Category: News! | 2013-04-15 | 17:19:16

Justins konsert i Dubai blev slutsålt så fort, nu kommer han ha en till konsert i Dubai


På måndag (15), släpptes av produktionsbolaget ansvariga för Justin Bieber showen i Dubai, Förenade Arabemiraten,att sångaren kommer att göra en extra show i staden.
 
Arrangörerna och producenten som gjort Done Events sa att det fanns en "enorm efterfrågan" för kanadensiska sångaren show som kommer att äga rum den 4 maj, med tusentals "Beliebers" besviken över att inte kunna köpa biljetter som tog slut snabbt.
 
Företaget har sagt, på grund av detta, kommer en extra show att hållas den 5 maj, biljetter är redan på försäljning på www.justinbieberdubai.com och på flera platser i landet. Så, Justin Bieber kommer att göra två spelningar i Dubai i maj.Billigaste biljetterna kosta 350 AED, om verkliga R$ 187 och 1000 AED (R$ 536) för VIP paketet.
 
"Hur man säljer den största konserten någonsin att hållas i Dubai var inte tillräckligt, Beliebers bara inte ge oss en vapenvila" sadeThomas Ovesen.
 
"Lägga till en andra show av deras första besök i Mellanöstern, var ett utmärkt tillfälle för Justin Bieber och vårt team möta den enorma efterfrågan av fans av Mellanöstern som vill se showen, så vi är mycket glada att Justin Bieber har enats om att förlänga sin vistelse av Dubai och bo för en annan dag för att förverkliga drömmarna av fans i regionen."
 
Laila Suhail, verkställande direktör i Dubai evenemang och kampanjer etablering, lade till: "2013 började med en serie på hög nivå presentationer i Dubai. Lägga till en andra show av Justin Bieber är en demonstration av vårt rykte som en destination för händelser och ledare i landet för sådana händelser. Det är en stad som kommer att fortsätta att försöka tillfredsställa den törsten och öka införandet av Dubai world Tour av stora konstnärer. "



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: