Category: News! | 2013-04-08 | 17:28:00

Justin var mer än 2 timmar försenad til en konsert i Tyskland


Efter en försening på mer än två timmar under hans tunering i England förra månaden. Upprepade Justin denna händelsen igen. Den här gången i lördags kväll (06), i staden Dortmund, Tyskland. Den brittiska tidningen Metro rapporterade händelsen. Läs nedan:

Den 19-åriga stjärnan kom cirka två och en halv timme försent till sin konsert i staden Dortmund, Tyskland, på fredagen (07).

Fans var upprörda eftersom sångaren lät dem vänta så länge, och de blev sittande på golvet i Arenan Westfalenhalle, i väntan på att konserten skulle börja.

När Bieber slutligen kom, bad han inte om ursäkt för förseningen, så ett missnöjt fan skrev på sin Twitter:

"@JustinBieber's konsert i Dortmund idag var en stor besvikelse... Hur kan du gå upp på scenen tre timmar sent och inte be om ursäkt?! Vem tror du att du är?

 

Postat av: sanna

hej ville bara fråga om du kan lägga upp en video av justins konsert i tyskland ollg för drygt en vecka sen. tack och bästa bloggen!!

Svar: Ja, självklart kan vi göra det.Men han hade flera konserter i Tyskland igår, var det på något speciellt ställe?
Annars kan du kolla i kategorier på Believe Tour 2012/2013 så ska det finnas videosar från hans senaste konserter. Fast om du inte hittar för det stället så lägger vi mer än gärna upp den videon, vi måste bara veta vilken plats i Tyskland :)

Tack du är bäst för att du läser våran blogg, vi blir super glada!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-04-08 @ 17:34:07
Postat av: Tussan

Inte igen det här bådar inte gott.

2013-04-08 @ 20:31:01
Postat av: Tussan

Jag undar m det här verkligen är sant att kom försent igen. Det har inte stått så mkt om det.

Svar: Nej, vi tror att dem börjar hitta på lite eller långdrar, han kanske var 5-10 min sen. och då långdrar dem dit till värre, för att aaa dem är emot justin... så sjukt dålig stil. Men det kan mycket väl inte vara sant, eftersom dem hittar på så mycket!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-04-10 @ 21:50:13

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: